Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Liikuntaharjoitusten lisääminen ja muokkaaminen

Voit lisätä Google Fitin toimintahistoriaan harjoituksia manuaalisesti tai muokata olemassa olevia harjoituksia. Voit myös aloittaa haasteita, kirjata painosi ja tehdä paljon muuta.

Tietojen lisääminen

Voit lisätä harjoituksia Google Fitiin niiden suorittamisen jälkeen. Voit myös lisätä painomuutoksia.

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit iPhonella.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Lisää Lisää dataa.
  3. Valitse vaihtoehto:
    • Lisää paino Lisää paino.
    • Lisää harjoitus Lisää harjoitus.