Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Tillgänglighet i Google Fitness

Med Google Fitness kan du mäta, registrera och spara din träningsinformation. Aktivera tillgänglighetsfunktionerna om du vill att ditt skärmläsningsprogram läser upp informationen för dig.

Du kan använda tillgänglighetsfunktioner för Android, till exempel TalkBack- och BrailleBack-apparna och specialiserade tillgänglighetsfunktioner för att

• visa en aktivitetssammanfattning
  • söka i tidslinjen
  • visa information om en viss session.

Om du vill veta hur du aktiverar tillgänglighetsfunktioner besöker du hjälpcentret för Android Accessibility.

Komma igång med TalkBack

Du kan aktivera TalkBack på enheten genom att trycka på Inställningar Inställningar följt av Tillgänglighet. Här får du hjälp med att konfigurera TalkBack.

Om du behöver mer hjälp att navigera i TalkBack läser du följande artiklar.

Navigera i Fitness

När du har öppnat Fitness kan du välja att

• kontrollera hur länge du har varit aktiv: Tryck på en sammanfattning över dagens aktiviteter i mitten på skärmen.
  • söka bland sammanfattningar från de senaste dagarnas aktiviteter: Om du vill visa hur många steg du har tagit eller hur länge du har varit aktiv under den senaste dagen rullar du ned till appens startsida.
  • få information om den senaste dagens aktivitet: Om du vill visa mer information om aktiviteterna från en viss dag trycker du två gånger på den dagens aktivitetssammanfattning.