Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Esteettömyys Google Fitissä

Google Fitillä voit mitata, seurata ja tallentaa liikuntatietojasi. Kun otat esteettömyysominaisuudet käyttöön, näytön tiedot voidaan lukea sinulle ääneen.

Voit käyttää TalkBackia, BrailleBackia ja muita Androidin esteettömyystoimintoja

• harjoitusyhteenvedon tarkistamiseen
  • aikajanan selaamiseen
  • tietyn istunnon tietojen tarkasteluun.

Androidin esteettömyyden ohjekeskuksesta näet, miten esteettömyysominaisuudet otetaan käyttöön.

TalkBackin käytön aloitus

Voit ottaa TalkBackin käyttöön valitsemalla Asetukset Asetukset ja sitten Esteettömyys. Saat ohjeita TalkBackin määrittämiseen täältä.

Jos tarvitset lisää ohjeita TalkBackin käyttöön, tutustu seuraaviin artikkeleihin.

Fitin osioissa liikkuminen

Kun avaat Fitin, voit valita seuraavista toimista:

• Tarkista kuinka kauan olet harjoitellut: Kosketa päivän harjoitusten yhteenvetoa näytön keskellä.
  • Selaa yhteenvetoja edellisten päivien harjoittelusta: Jos haluat nähdä, kuinka monta askelta olet ottanut tai kuinka kauan olet harjoitellut jonakin aiempana päivänä, vieritä sovelluksen etusivua alaspäin.
  • Hae aiemman päivän harjoitustiedot: Saat tarkemman erittelyn tietyn päivän harjoittelusta kaksoisnapauttamalla kyseisen päivän harjoitusyhteenvetoa.