Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Hjælpefunktioner i Google Fit

Med Google Fit kan du måle, registrere og gemme dine træningsoplysninger. Hvis du aktiverer hjælpefunktioner, kan du få oplæst dataene på skærmen.

Du kan bruge hjælpefunktionerne i Android, f.eks. appsene TalkBack og BrailleBack, samt særlige hjælpefunktioner til at:

• Se din aktivitetsoversigt
  • Gennemse din tidslinje
  • Se oplysninger om en bestemt session

Du kan se, hvordan du aktiverer hjælpefunktioner, i Hjælp til hjælpefunktioner i Android.

Kom godt i gang med TalkBack

Du kan aktivere TalkBack på din enhed ved at trykke på Indstillinger Indstillinger og derefter Hjælpefunktioner. Få hjælp til konfiguration af TalkBack her.

Hvis du har brug for mere hjælp til at navigere i TalkBack, kan du se følgende artikler.

Naviger rundt i Fit

Når du åbner Fit, kan du vælge at:

• Tjekke hvor længe du har været aktiv: Du kan trykke på en oversigt over dagens aktivitet midt på skærmen.
  • Gennemse oversigter over tidligere dages aktiviteter: Hvis du vil se, hvor mange skridt du har taget, eller hvor længe du har været aktiv på en tidligere dag, skal du rulle ned på appens forside.
  • Få oplysninger om en tidligere dags aktivitet: Hvis du vil have mere detaljerede oplysninger om din aktivitet på en bestemt dag, skal du trykke to gange på dagens aktivitetsoversigt.