No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Accessibilitat a Google Fit

Amb Google Fit pots mesurar les teves dades de fitnes, fer-ne un seguiment i emmagatzemar-les. Si actives les funcions d'accessibilitat, pots fer que el lector de pantalla llegeixi les dades per tu.

Pots fer servir les funcions d'accessibilitat d'Android com ara TalkBack, les aplicacions BrailleBack i funcions d'accessibilitat especials per consultar el següent:

• El resum de la teva activitat
  • La teva cronologia
  • Els detalls d'una sessió concreta

Per obtenir informació sobre com es poden activar les funcions d'accessibilitat, visita el Centre d'ajuda d'accessibilitat d'Android.

Començar a utilitzar TalkBack

Per activar TalkBack al dispositiu, toca Configuració Configuració i, a continuació, Accessibilitat. Pots obtenir ajuda amb la configuració de TalkBack en aquest enllaç.

Si necessites més ajuda per navegar per TalkBack, consulta els articles següents.

Navegar per Fit

Quan obres Fit, pots triar fer el següent:

• Consultar quant temps has estat actiu: pots tocar un resum de l'activitat del dia al centre de la pantalla.
  • Consultar resums de les activitats dels dies anteriors: per veure quants passos has fet o quant temps has estat actiu un dia passat, desplaça't cap avall per la pàgina principal de l'aplicació.
  • Obtenir detalls de l'activitat d'un dia passat: per obtenir un informe més detallat de la teva activitat durant un dia concret, toca dues vegades el resum de l'activitat d'aquell dia.