Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Tillgänglighet i Google Fitness

Med Google Fitness kan du mäta, registrera och spara din träningsinformation. Aktivera tillgänglighetsfunktionerna om du vill att ditt skärmläsningsprogram läser upp informationen för dig.

Du kan använda till exempel VoiceOver, ökade kontraster och andra specialiserade tillgänglighetsfunktioner för att

• visa en aktivitetssammanfattning
  • söka i tidslinjen
  • visa information om en viss session.

Om du vill veta hur du aktiverar tillgänglighetsfunktionerna besöker du Apples supportsida för hjälpmedel.

Komma igång med VoiceOver

Om du använder ett skärmläsningsprogram kan du aktivera VoiceOver på din iPhone.

1. Öppna appen Inställningar på iPhone.
  2. Tryck på Allmänt följt av Hjälpmedel.
  3. Aktivera VoiceOver.

Använda VoiceOver-rotorn

Om du använder iOS 10 eller senare för att komma åt pulsdiagrammet i Google Fitness kan du höra ett meddelande om VoiceOver-rotorn. Använd rotorn för att ändra volym, ljud och andra inställningar för VoiceOver. Svep uppåt eller nedåt för att läsa all pulsdata.

Navigera i Google Fitness

När du har öppnat Fitness kan du välja att

• kontrollera hur länge du har varit aktiv: Tryck på en sammanfattning över dagens aktiviteter i mitten på skärmen.
  • söka bland sammanfattningar från de senaste dagarnas aktiviteter: Om du vill visa hur många steg du har tagit eller hur länge du har varit aktiv under den senaste dagen rullar du ned till appens startsida.
  • få information om den senaste dagens aktivitet: Om du vill visa mer information om aktiviteterna från en viss dag trycker du två gånger på den dagens aktivitetssammanfattning.