Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Liikkumistietojen löytäminen

Kun Google Fit on määritetty seuraamaan liikkumistasi, näet sovelluksesta tai kellosta, kuinka lähellä olet tavoitteita. Voit myös vertailla eri päivien tietoja.

Päivän liikkumistietojen löytäminen

Kuntoilutietosi näkyvät näytön yläosassa, kun avaat Google Fit ‑sovelluksen. Näet yhteenvedossa esimerkiksi arvion aktiivisista minuuteista, kävellyistä askelista, poltetuista kaloreista ja viimeisimmästä treenistä.

Jos et löydä yhteenvetoa liikkumisestasi:

1. Avaa Android-puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Aloitusnäyttö.

Mittarien hakeminen

1. Avaa Android-puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Selaa
  3. Voit hakea tietojasi valitsemalla mittari sitä vastaavasta kategoriasta tai käytä näytön yläreunassa olevaa hakukenttää.

Miten Fit arvioi poltetut kalorit

Google Fit arvioi poltettujen kalorien määrää toiminnan tyypin, sukupuolesi, pituutesi ja painosi perusteella. Tämä on perusaineenvaihdunnan (BMR) huomioon ottava arvio poltettujen kalorien kokonaismäärästä – kyse ei ole ainoastaan harjoitusten aikana poltetuista kaloreista. Saat parempia tuloksia, jos lisäät pituutesi ja painosi Google Fitiin

Kaikkien liikkumistietojen löytäminen

Kun katselet liikkumistietojasi, näet seuraamasi harjoitukset, myöhemmin lisäämäsi harjoitukset, liikkumisen Fitiin yhdistetyistä kolmannen osapuolen sovelluksista ja Fitin automaattisesti havaitseman liikkumisen.

1. Avaa Android-puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse yläreunasta Askelien tai Cardio-pisteiden määrä.
  3. Jos haluat löytää liikkumistietoja toiselta päivältä, valitse yläreunasta Päivä, Viikko tai Kuukausi.
Vinkki: Tiedoissa voi toisinaan olla virheitä. Jos näet liikkumistietoja, jotka eivät mielestäsi pidä paikkaansa, voit muokata liikkumishistoriaasi.