Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Se din aktivitet

Når du har konfigureret Google Fit til at registrere din aktivitet, kan du bruge appen eller dit ur til at følge med i, hvor tæt du er på at nå dine mål. Du kan også sammenligne din aktivitet med tidligere dage.

Se, hvad du har lavet i dag

Når du åbner appen Google Fit, kan du se dine træningsaktiviteter øverst på skærmen. Denne oversigt omfatter cirkatal for, hvor mange minutter du har været aktiv, hvor mange skridt du har taget, hvor mange kalorier du har forbrændt, og dit seneste træningspas.

Hvis du ikke kan se et overblik over din aktivitet:

1. Åbn Google Fit-appen Google Fit på din Android-telefon.
  2. Tryk på Start nederst på skærmen.

Find dine metrics

1. Åbn Google Fit-appen Google Fit på din Android-telefon.
  2. Tryk på Gennemse nederst på skærmen.
  3. Du kan finde dine oplysninger ved at vælge en metric i den pågældende kategori eller bruge søgefeltet øverst på skærmen.

Sådan beregner Fit, hvor mange kalorier du har forbrændt

Google Fit bruger en kombination af din aktivitet, dit køn, din højde og din vægt til at beregne, hvor mange kalorier du har forbrændt. Det er en beregning, som viser det samlede antal forbrændte kalorier, hvilket omfatter dit basalstofskifte, og ikke kun kalorier, du har forbrændt under aktiviteten. Tilføj din højde og vægt i Google Fit for at få mere nøjagtige tal.

Se alle dine aktiviteter

Når du tjekker din aktivitet, kan du se de træningsøvelser, der blev registreret, aktiviteter, du har tilføjet senere, aktiviteter fra andre apps, der er knyttet til Fit, og aktivitet, der er registreret automatisk af Fit.

1. Åbn Google Fit-appen Google Fit på din Android-telefon.
  2. Øverst på skærmen skal du trykke på antallet af skridt eller hjertepoint.
  3. Hvis du vil se din aktivitet for en anden dato, skal du trykke på Dag, Uge eller Måned øverst på skærmen.
Bemærk! Nogle gange er oplysningerne unøjagtige. Hvis du bemærker en aktivitet, som du mener er forkert, kan du redigere din aktivitetshistorik.