Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Profiilin ja tavoitteiden päivittäminen

Voit lisätä profiiliin esimerkiksi pituutesi, painosi ja sukupuolesi saadaksesi tarkempia liikuntatietoja. Voit myös asettaa liikuntatavoitteen. Jos sinulla on Wear OS -älykello, voit asettaa tavoitteen jokaiselle treenille.

Vinkki: Jos haluat nähdä liikkumasi matkan ja polttamiesi kaloreiden määrän, täytä tietosi profiiliin.

Vaihe 1: Täytä fyysiset tiedot

1. Avaa puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse sivun alareunasta Profiili.
  3. Syötä pituutesi, painosi ja sukupuolesi.

Painon, pituuden tai välimatkan yksiköiden muuttaminen

1. Valitse Profiili-osion yläreunasta Asetukset Asetukset.
  2. Valitse sitten haluamasi yksikkö Yksiköt-kohdasta.

Vaihe 2: Luo oma kuntotavoite

Tärkeää: Aloitat päivittäisillä oletustavoitteilla, jotka valitsit käyttäessäsi Fit-sovellusta ensimmäisen kerran. Sovellus säätää tavoitteitasi liikkumisesi perusteella. Voit asettaa myös omat tavoitteesi.

1. Avaa puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Profiili.
  3. Lisää haluamasi Askelten ja Cardio-pisteiden tavoitteet.

Ilmoitukset, jotka auttavat tavoitteiden saavuttamisessa

Voit saada Android-laitteellesi ilmoituksia ja vinkkejä, jotka auttavat saavuttamaan Askelten ja Cardio-pisteiden tavoitteesi.

Ilmoitustyypit

Voit valita, millaisia ilmoituksia haluat vastaanottaa:

• Liikuntavinkit: Auttaa liikuntasuositusten täyttämisessä.
  • Vinkit tavoitteiden saavuttamiseen: Auttaa liikuntatavoitteiden saavuttamisessa.
  • Tavoitteen muutos: Ehdotuksia, joiden avulla voit lisätä tai vähentää tavoitteitasi.
  • Saavutetut tavoitteet: Saat ilmoituksia saavuttaessasi päivittäisiä tavoitteitasi.

Valmennusviestien käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

Tärkeää: Jotta voit saada valmennusilmoituksia, sinun on sallittava Google Fit ‑sovelluksen ilmoitukset Android-laitteellasi.

1. Avaa Android-puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Profiili.
  3. Valitse näytön oikeasta yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Ilmoitukset-kohdasta Valmennusviestit.
  5. Valitse ilmoitukset, jotka haluat ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä.

Treenitavoitteen luominen älykellolla

1. Jos näyttö on himmeä, aktivoi kello napauttamalla.
  2. Aloita treeni Google Fitissä.
  3. Valitse treenityyppi.
  4. Valitse Tavoitteet  ja valitse tavoitetyyppi.
  5. Aseta tavoite ja napauta Valmis Valmis.
  6. Aloita treeni.

Vinkki: Kellon näytöltä löytyy etenemispalkki. Saat ilmoituksen, kun saavutat tavoitteesi.