Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Opdater din profil og dine mål

Du kan angive profiloplysninger som f.eks. din højde, din vægt og dit køn, for at få en mere nøjagtig fitnessoplevelse. Du kan også sætte et personligt træningsmål. Hvis du har et smart-ur med Wear OS, kan du sætte et mål for hver træning.

Tip! For at se din tilbagelagte distance, og hvor mange kalorier du har forbrændt, skal du først udfylde din profil.

Trin 1: Angiv oplysninger om din fysik

1. Åbn Google Fit-appen Google Fit på din telefon.
  2. Tryk på Profil nederst på skærmen.
  3. Angiv højde, vægt, alder og køn.

Skift måleenheder for vægt, højde og distance

1. Tryk på Indstillinger Indstillinger øverst i sektionen "Profil".
  2. Vælg dine måleenheder under "Enheder".

Trin 2: Sæt et personligt fitnessmål

Vigtigt! Til at starte med anvender Fit-appen de daglige standardmål, du valgte, første gang du brugte appen. Appen justerer dine mål baseret på din aktivitet. Du kan også sætte dine egne mål.

1. Åbn Google Fit-appen Google Fit på din telefon.
  2. Tryk på Profil nederst på skærmen.
  3. Angiv de mål, du vil sætte for antal skridt og hjertepoint.

Få notifikationer, der hjælper dig med at opnå dine mål

Du kan få notifikationer og tips på din Android-enhed som en hjælp til at nå dine mål for hjertepoint og antal skridt.

Notifikationstyper

Du kan vælge, hvilke notifikationer du vil modtage:

• Tips til aktivitet: Hjælper dig med at nå de anbefalede mål for fysisk aktivitet.
  • Tips til fremskridt mod mål: Hjælper dig med at nå dine aktivitetsmål.
  • Justering af mål: Få forslag til, hvordan du kan op- eller nedjustere dine mål.
  • Opfyldte mål: Få opdateringer, når du når dine daglige mål.

Aktivér eller deaktiver meddelelser med tips

Vigtigt! Hvis du vil have notifikationer med tips, skal du tillade notifikationer fra Google Fit-appen på din Android-enhed.

1. Åbn Google Fit-appen Google Fit på din Android-telefon.
  2. Tryk på Profil nederst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  4. Tryk på Meddelelser med tips under "Notifikationer".
  5. Tryk på de notifikationer, du vil aktivere eller deaktivere.

Sæt et træningsmål på dit smart-ur

1. Hvis skærmen er nedtonet, skal du trykke på den for at vække uret.
  2. Start et træningspas i Google Fit.
  3. Vælg en træningstype.
  4. Tryk på Mål , og vælg en måltype.
  5. Angiv dit mål, og tryk derefter på Udfør Udfør.
  6. Start dit træningspas.

Tip! Du kan se en statuslinje på urets skærm. Når du har nået dit mål, får du en underretning.