Ikke inkluder personlig eller sensitiv helseinformasjon, for eksempel skritt-, kalori-, hjertefrekvens-, søvn- eller treningsdata, eller hjertehelseinformasjon når du stiller spørsmål i fellesskapet.

Oppdater profilen din og målene dine

Du kan fylle ut profilinformasjon, for eksempel høyde, vekt og kjønn, for å få mer nøyaktig treningsinformasjon. Du kan også angi et personlig treningsmål. Hvis du har en Wear OS-smartklokke, kan du angi et mål for hver treningsøkt.

Tips: For å se avstanden og hvor mange kalorier du har forbrent, må du fylle ut profilen din.

Trinn 1: Angi informasjon om fysikken din

1. Åpne Google Fit-appen Google Fit på telefonen.
  2. Trykk på Profil nederst.
  3. Angi høyden og vekten din.

Endre enhetene for vekt, høyde og avstand

1. Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst i «Profil»-delen.
  2. Velg måleenhetene du foretrekker, under «Måleenheter».

Trinn 2: Opprett et personlig treningsmål

Viktig: Du starter med standardmålene for daglig aktivitet du valgte første gang du brukte Fit-appen. Appen justerer målene basert på aktiviteten din. Du kan også angi egne mål.

Angi målene dine

1. Åpne Google Fit-appen Google Fit på telefonen.
  2. Trykk på Profil nederst.
  3. Angi ønskelige mål for skritt og hjertepoeng.

Opprett et treningsmål på smartklokken

1. Hvis skjermen er dimmet ned, trykker du på den for å vekke klokken.
  2. Start en treningsøkt i Google Fit.
  3. Velg en treningstype.
  4. Trykk på Mål  og velg en måltype.
  5. Angi målet ditt og trykk på Ferdig Ferdig.
  6. Start treningsøkten.

Tips: Du ser en fremdriftslinje på klokkeskjermen. Du får et varsel når du når målet.