Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Komma igång med Google Fitness

Med Google Fitness kan du mäta, registrera och spara information om din träning på mobila enheter och smartklockor.

• Sätta upp mål för din personliga träning
  • Automatiskt mäta hur nära du är att nå målen
  • Visa vilka typer av aktiviteter du utför dagligen och hur länge du utför dem
  • Jämföra dina aktiviteter med tiden för att se hur du har förbättrats
  • Spara och visa uppgifter från andra träningsappar som du har anslutit till Google Fitness

Du behöver en mobil enhet och ett Google-konto för att komma igång med Fitness.

Skaffa Google Fitness på din klocka

Google Fitness är redan installerat på de flesta klockor med Wear OS by Google. Om du inte hittar det kan du ladda ned det i Play Butik.

1. Om skärmen är nedtonad trycker du på skärmen för att aktivera klockan.
  2. Öppna listan med appar genom att trycka på strömbrytaren.
  3. Scrolla nedåt och tryck på Play Butik Google Play. Du måste logga in med Google-kontot som du använde när du konfigurerade klockan.
  4. Tryck på Sök Sök och sök efter appen.
  5. Ladda ned Google Fitness-appen Google Fitness.

Skaffa Google Fitness på telefonen

Ladda ned appen Google Fitness.

Lägg till en widget på startskärmen om du vill att information från Fitness ska kunna visas utan att du behöver öppna appen.