Ikke inkluder personlig eller sensitiv helseinformasjon, for eksempel skritt-, kalori-, hjertefrekvens-, søvn- eller treningsdata, eller hjertehelseinformasjon når du stiller spørsmål i fellesskapet.

Kom i gang med Google Fit

Med Google Fit kan du måle, spore og lagre treningsinformasjon på mobilenheter og smartklokker.

• Sett deg personlige treningsmål.
  • Du kan automatisk måle hvor nær du er å nå målene dine.
  • Se hvordan og hvor lenge du trener hver dag.
  • Du kan sammeligne aktivitet over tid for å se hvor mye du har forbedret deg.
  • Du kan lagre og lese data fra andre treningsapper du har koblet til Google Fit.

Du må ha en mobilenhet og en Google-konto for å komme i gang med Fit.

Få Google Fit på klokken

Google Fit er allerede installert på de fleste «Wear OS by Google»-klokker. Hvis du ikke finner appen, kan du laste den ned fra Play-butikken.

1. Hvis skjermen er dempet, trykker du på den for å vekke klokken.
  2. For å gå til listen over apper, trykk på av/på-knappen.
  3. Rull ned og trykk på Play Butikk Google Play. Du logger på med Google-kontoen du brukte til å konfigurere klokken.
  4. For å søke etter en app, trykk på Søk Søk.
  5. Finn og last ned Google Fit-appen Google Fit.

Få Google Fit på telefonen

Last ned Google Fit-appen.

For å se Fit-informasjon uten å måtte åpne appen, legg til en modul på startskjermen.