Notifikation

Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Kom godt i gang med Google Fit

Med Google Fit kan du måle, tracke og gemme dine træningsoplysninger på dine mobilenheder og smart-ure.

• Angiv mål for din personlige træning
  • Mål automatisk, hvor tæt du er på at nå disse mål.
  • Se, hvilken type aktiviteter du udfører til daglig, og hvor længe du udfører dem.
  • Sammenlign din aktivitet over tid for at se din udvikling.
  • Gem, og se data fra andre fitnessapps, du har tilknyttet Google Fit

Du skal have en mobilenhed og en Google-konto for at bruge Fit.

Få Google Fit på dit ur

Google Fit er allerede installeret i de fleste ure fra Wear OS by Google. Hvis du ikke kan finde det, kan du hente det i Play Butik.

1. Hvis skærmen er nedtonet, skal du trykke på den for at vække uret.
  2. Tryk på afbryderknappen for at gå til listen over apps.
  3. Rul ned, og tryk på Play Butik Google Play. Du bliver logget ind med den Google-konto, der blev brugt til at konfigurere dit ur.
  4. Tryk på Søg Søg for at søge efter en app.
  5. Find og download appen Google Fit Google Fit.

Få Google Fit på din telefon

Download appen Google Fit.

Hvis du vil have dine Fit-oplysninger uden at skulle åbne appen, kan du føje en widget til din startskærm.