No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Començar a fer servir Google Fit

Amb Google Fit pots mesurar les teves dades de fitnes, fer-ne un seguiment i emmagatzemar-les als teus dispositius mòbils i rellotges intel·ligents. Per exemple, pots:

• Definir objectius de fitnes personals.
  • Mesurar automàticament quant et falta per assolir-los.
  • Veure quins tipus d'activitats fas cada dia i durant quant de temps.
  • Comparar l'activitat en el temps per veure com has millorat.
  • Conservar i consultar dades d'altres aplicacions de fitnes que tinguis connectades a Google Fit.

Necessites un dispositiu mòbil i un Compte de Google per començar a fer servir Fit.

Obtenir Google Fit al rellotge

Google Fit ja està instal·lada a la majoria dels rellotges Wear OS by Google. Si no la trobes, pots baixar-la de Play Store.

1. Si la pantalla està atenuada, toca-la per activar el rellotge.
  2. Per anar a la llista d'aplicacions, prem el botó d'engegada.
  3. Desplaça't cap avall i toca Play Store Google Play. S'iniciarà la sessió al Compte de Google que vas fer servir per configurar el rellotge.
  4. Per cercar una aplicació, toca Cerca Cerca.
  5. Cerca l'aplicació Google Fit Google Fit i baixa-la.

Obtenir Google Fit al telèfon

Baixa l'aplicació Google Fit.

Per obtenir la teva informació de Fit sense haver d'obrir l'aplicació, afegeix un widget a la pantalla d'inici.