Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Håll koll på träningen

Du kan registrera promenader, löprundor, cykelturer och mycket annat i Google Fitness. Kolla hur många steg du tog och se hur länge du cyklade, spelade fotboll eller åkte skidor.

Du kan visa träningshistoriken på alla enheter där du använder Fitness. Om något inte stämmer kan du redigera aktiviteten.

Detta kan du mäta

• Tid
  • Steg
  • Kalorier
  • Sträcka (Obs! Sträcka mäts inte om du använder en motionscykel.)
  • Vikt (Obs! Ange vikten manuellt om du vill registrera den.)
  • Höjd (Obs! Höjden registreras bara för vissa utomhusaktiviteter.)

Du behöver ange längd, vikt och kön för att kunna se hur långt du har gått eller hur många kalorier du har förbränt.

Få realtidsstatistik

Du kan se realtidsinformation om aktiviteter, till exempel tempo under en löptur.

De sensorer som finns på enheten kan användas till att beräkna dessa mätvärden i Fitness.

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på telefonen.
  2. Tryck på Lägg till Lägg till data följt av Håll koll på träningspass Starta aktivitet.
  3. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil och välj den aktivitet du ska påbörja.
  4. Tryck på Starta träningspasset.
    • Om du cyklar lägger du mobilen i fickan. Då blir mätningen precisare än om du placerar mobilen i en hållare eller ryggsäck.

Statistik som tid, steg, kalorier, sträcka, höjd med mera visas.

Få realtidsstatistik uppläst

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på telefonen.
  2. Tryck på Profil längst ned.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar högst upp.
  4. Tryck på Upplästa meddelanden under Träningspass.
  5. Du kan aktivera och inaktivera meddelanden, välja hur ofta de ska läsas upp med mera.

Radera data

Radera aktivitet

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en Android-telefon.
  2. Tryck på Profil längst ned.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar högst upp.
  4. Tryck på Hantera din data.
  5. Tryck på Radera bredvid den data du vill ta bort.
  6. Bekräfta att du vill radera denna data.

Radera platsdata som sparats i Fitness

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på telefonen.
  2. Tryck på Profil längst ned.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar högst upp.
  4. Tryck på Radera historik under Data i Google Fitness följt av Hantera data.
  5. Tryck på Radera bredvid Plats följt av Radera.

Läs mer om hälsa och träning

Du kan ansluta fler appar till Google Fitness och visa uppgifter om aktiviteter, näring och sömn. Läs mer om hur du synkroniserar appar med Google Fitness.