Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Liikuntaharjoitusten seuraaminen

Voit seurata esimerkiksi kävely-, juoksu- ja pyöräilysuorituksiasi Google Fitillä. Tarkista kävelemiesi askelten määrä tai pyöräilyyn, hiihtämiseen tai jalkapallon pelaamiseen käytetty aika.

Näet treenihistoriasi kaikilla Fitiä käyttävillä laitteilla. Jos liikuntatiedoissa on virheitä, muokkaa niitä.

Mitattavat osa-alueet

• Aika
  • Askeleet
  • Kalorit
  • Matka (huom. matkaa ei mitata kuntopyöräilyssä)
  • Paino (huom. syötä paino manuaalisesti seurataksesi sen kehitystä)
  • Korkeus (huom. korkeutta seurataan vain tietyissä ulkolajeissa)

Jos haluat seurata liikkumiasi matkoja tai polttamiasi kaloreita, ilmoita pituus, paino, ikä ja sukupuoli.

Reaaliaikaiset tilastot

Voit nähdä liikunnasta reaaliaikaisia tietoja, esimerkiksi juoksuvauhtisi.

Fit voi käyttää laitteen antureita muuttujien laskemiseen.

1. Avaa puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse Lisää Lisää dataa ja sitten Seuraa treeniä Aloita toiminta.
  3. Napauta alanuolta Alanuoli valitaksesi, millaista harjoitusta olet aloittamassa.
  4. Valitse Aloita treeni.
    • Pidä puhelin taskussasi pyöräilyn aikana. Seuranta on silloin tarkempaa kuin puhelimen ollessa telineessä tai repussa.

Näet ajan, askelmäärän, kalorit, etäisyyden, korkeuden ja muita tilastotietoja.

Reaaliaikaisten tilastotietojen kuuntelu

1. Avaa puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse sivun alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Treenit-kohdasta Puheilmoitukset.
  5. Voit ottaa ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä sekä valita niiden toistotiheyden ja muita asetuksia.

Datan poistaminen

Liikuntatietojen poistaminen

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit Android-puhelimellasi.
  2. Valitse sivun alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Ylläpidä dataasi.
  5. Valitse poistettavan datatyypin vierestä Poista.
  6. Vahvista datan poistaminen.

Fitiin tallennetun sijaintidatan poistaminen

1. Avaa puhelimella Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Valitse sivun alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Google Fit ‑data ‑kohdasta Poista historia ja sitten Hallinnoi dataa.
  5. Valitse Sijainti-kohdasta Poista ja sitten Poista.

Laajempien terveys- ja kuntoilutietojen katselu

Jos haluat nähdä liikunta-, ravitsemus- ja unitietoja, voit yhdistää Google Fitiin muita sovelluksia. Lue lisää sovellusten synkronoinnista Google Fitin kanssa.