No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Fer el seguiment de l'activitat de fitnes

Amb Google Fit pots fer el seguiment d'activitats com ara caminar, córrer i anar en bicicleta. Consulta quants passos fas o durant quanta estona vas amb bicicleta, jugues a futbol o esquies.

Pots veure l'historial d'entrenament en tots els dispositius on facis servir Fit. Si alguna dada no és correcta, edita l'activitat.

Què pots mesurar

• temps
  • passos
  • calories
  • distància (nota: no s'enregistra la distància en entrenaments amb bicicleta estàtica)
  • pes (nota: introdueix el teu pes manualment per fer-ne el seguiment)
  • desnivell (nota: el desnivell només es calcula en certes activitats a l'aire lliure)

Per veure la distància que has recorregut o les calories que has cremat, introdueix l'alçada, el pes i el sexe.

Obtenir estadístiques en temps real

Pots veure informació en temps real de les teves activitats, com ara el ritme durant una ruta corrent.

És possible que Fit faci servir els sensors del dispositiu per calcular aquestes mètriques.

1. Al telèfon, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. Toca Afegeix Afegeix dades i després Fes seguiment de l'entrenament Inicia l'activitat.
  3. Per seleccionar l'activitat que vulguis començar, toca la fletxa avall Fletxa avall.
  4. Toca Inicia l'entrenament.
    • Si vas amb bicicleta, porta el telèfon a la butxaca. El seguiment serà més precís que si el portes en un suport o en una motxilla.

Veuràs estadístiques com el temps, els passos, les calories, la distància, el desnivell i molt més.

Escoltar estadístiques en temps real

1. Al telèfon, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Perfil.
  3. A la part superior, toca Configuració Configuració.
  4. A "Entrenaments", toca Alertes de veu.
  5. Tria si vols activar o desactivar les alertes, establir-ne la freqüència i altres opcions de configuració.

Suprimir les dades

Suprimir l'activitat

1. Al telèfon Android, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Perfil.
  3. A la part superior, toca Configuració Configuració.
  4. Toca Gestiona les teves dades.
  5. Al costat del tipus de dades que vols suprimir, toca Suprimeix.
  6. Confirma que vols suprimir les dades.

Suprimir les dades d'ubicació emmagatzemades a Fit

1. Al telèfon, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Perfil.
  3. A la part superior, toca Configuració Configuració.
  4. A "Dades de Google Fit", toca Suprimeix l'historial i després Gestiona les dades.
  5. Al costat d'"Ubicació", toca Suprimeix i després Suprimeix.

Veure més dades de salut i fitnes

Pots connectar altres aplicacions a Google Fit per veure més dades sobre la teva activitat, la nutrició i el son. Obtén més informació sobre com pots sincronitzar aplicacions amb Google Fit.