Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Liikuntaharjoitusten seuraaminen

Voit seurata esimerkiksi kävely-, juoksu- ja pyöräilysuorituksiasi Google Fitillä. Tarkista kävelemiesi askelten määrä tai pyöräilyyn, hiihtämiseen tai jalkapallon pelaamiseen käytetty aika.

Näet treenihistoriasi kaikilla Fitiä käyttävillä laitteilla. Jos liikuntatiedoissa on virheitä, muokkaa niitä.

Mitattavat osa-alueet

• Aika
  • Askeleet
  • Kalorit
  • Matka (huom. matkaa ei mitata kuntopyöräilyssä)
  • Paino (huom. syötä paino manuaalisesti seurataksesi sen kehitystä)

Reaaliaikaiset tilastot

Voit nähdä liikunnasta reaaliaikaisia tietoja, esimerkiksi juoksuvauhtisi.

Fit voi käyttää laitteen antureita muuttujien laskemiseen.

1. Avaa kellon Google Fit ‑sovellus Google Fit.
  2. Vieritä alaspäin ja valitse Fit-treenit Fit-treenit.
  3. Valitse harjoitus, jota olet aloittamassa. Valitse pyydettäessä Google-tilisi.
  4. Aloita harjoitus napauttamalla.

Näet ajan, askelmäärän, kalorit, etäisyyden, korkeuden ja muita tilastotietoja.

Parempia tilastoja

Voit parantaa seurantaa ja saada siitä aktiivisempaa antamalla Google Fitille Terveys-sovelluksen käyttöoikeuden iPhonellasi.

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit iPhonella.
  2. Valitse sivun alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Liikunnan seuranta ‑kohdasta Liikunnan seuranta terveyssovelluksella.
  5. Ota käyttöön Anna Google Fitille pääsy terveystietoihin.
  6. Synkronoi Fit tarvittaessa Terveys-sovelluksen kanssa ohjeiden mukaisesti.

Huom. Voit ottaa ilmoitukset käyttöön ja poistaa ne käytöstä harjoituksen aikana napauttamalla äänipainiketta Sound.

Datan poistaminen

Liikuntatietojen poistaminen

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit iPhonella.
  2. Valitse sivun alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Ylläpidä dataasi.
  5. Valitse poistettavan datatyypin vierestä Poista.
  6. Vahvista datan poistaminen.

Fitiin tallennetun sijaintidatan poistaminen

1. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit iPhonella.
  2. Valitse sivun alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Poista datasi ja sitten Sijainti.
  5. Vahvista datan poistaminen valitsemalla Poista.

Laajempien terveys- ja kuntoilutietojen katselu

Jos haluat nähdä liikunta-, ravitsemus- ja unitietoja, voit yhdistää Google Fitiin muita sovelluksia. Lue lisää sovellusten synkronoinnista Google Fitin kanssa.