Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Bruger Fit min enheds batteri op?

Hvis dit batteri hurtigt bliver fladt, kan du slukke for registrering af aktivitet i appen Fit, når du ikke bevæger dig.

Generelt kan du gøre følgende for at forbedre enhedens batterilevetid:

• Aktivér Wi-Fi
  • Reducer skærmens lysstyrke
  • Luk andre apps, der kører i baggrunden, og som dræner dit batteri
  • Slet apps, du ikke bruger