Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Liikunnan seuraaminen kellolla

Wear OS ‑kellon avulla voit seurata liikuntatietojasi, kuten askelia, poltettuja kaloreita, sykettä ja treenejä. Löydät nämä tiedot kellon Google Fit ‑sovelluksesta.

Aloittaminen

Liikkumisen seuraaminen Google Fitillä

Google Fit toimii parhaiten, jos käytät sovellusta sekä kellolla että puhelimella. Silloin saat käyttöösi enemmän tietoja ja voit synkronoida dataa puhelimen, kellon ja muiden sovellusten välillä.

Näet Google Fit ‑datan sekä puhelimella että kellolla, kun molemmat laitteet ovat päällä. Jos laitteet ovat kaukana toisistaan, data synkronoidaan, kun ne ovat taas lähekkäin.

Jos käytät Google Fitiä vain kellolla, voit

• nähdä viimeisen viikon aikana kävellyt askeleet
  • nähdä viimeiset 10 sykemittausta.

Jos lisäksi asennat sovelluksen yhdistetylle puhelimelle, voit myös

• laskea kyykkyjä, punnerruksia tai vatsalihasliikkeitä
  • nähdä etäisyyden ja poltetut kalorit
  • muodostaa yhteyden muihin sovelluksiin tai palveluihin, kuten MyFitnessPaliin, Runkeeperiin tai Stravaan.

Lue lisää siitä, kun kello ja puhelin eivät ole yhteydessä.

Google Fitin asentaminen kelloon ja puhelimeen

1. Yhdistä kello puhelimeen. Lue kellon käyttöönotto-ohjeet.
  2. Kirjaudu samalle Google-tilille kellolla ja puhelimella.
  3. Lataa puhelimeen Google Fit ‐sovellus Play Kaupasta tai App Storesta.
  4. Lataa kelloon Google Fit ‑sovellus Play Kaupasta Google Play.

Liikuntatietojen katsominen kellosta

1. Jos näyttö on himmeä, aktivoi kello napauttamalla sitä.
  2. Katso kaikki sovellukset painamalla virtapainiketta.
  3. Avaa Google Fit ‑sovellus Google Fit.
    • Jos et ole vielä asentanut Fitiä, seuraa ohjeita näytöllä.
  4. Näet näytöllä askeleet ja Cardio-pisteet.
    • Vieritä, niin näet askeleesi ja kuljetun matkan.
    • Lue lisää vaihtoehdosta napauttamalla sitä.