Notifikation

Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Track din træning ved hjælp af dit ur

Dit Wear OS-ur kan hjælpe dig med at tracke træningsoplysninger som f.eks. antal skridt, kalorieforbrænding, puls og træningspas. Du kan se disse oplysninger i appen Google Fit på dit ur.

Kom godt i gang

• Google Fit findes som regel allerede på dit Wear OS-ur. Hvis du ikke kan finde den, kan du downloade den i Play Butik på dit ur.
  • Du kan også downloade Google Fit på den telefon, der er parret med dit ur. Se, hvordan du konfigurerer appen Google Fit.

Track dine aktiviteter med Google Fit

Google Fit fungerer bedst, hvis du bruger appen på både dit ur og din telefon. På den måde kan du også få flere oplysninger og synkronisere data mellem din telefon, dit ur og andre apps.

Du kan finde dine Google Fit-data på både din telefon og dit ur, når begge enheder er tændt. Hvis de to enheder er langt fra hinanden, synkroniseres deres data, når de er tæt på hinanden igen.

Hvis du kun bruger Google Fit på dit ur, kan du:

• Se, hvor mange skridt du har taget i løbet af de seneste syv dage.
  • Se dine sidste ti pulsmålinger.

Hvis du også installerer appen på en forbundet telefon, kan du også:

• Tælle gentagelser af squats, armbøjninger og mavebøjninger.
  • Se distance og kalorieforbrænding.
  • Knytte appen til andre apps eller tjenester som f.eks. MyFitnessPal, Runkeeper og Strava.

Find ud af, hvad der sker, når ure og telefoner ikke har forbindelse.

Konfigurer Google Fit på dit ur og din telefon

1. Forbind dit ur med din telefon. Se, hvordan du konfigurerer dit ur.
  2. Log ind på den samme Google-konto på dit ur og din telefon.
  3. Download Google Fit-appen i Play Butik eller App Store på din telefon.
  4. Download Google Fit-appen i Play Butik Google Play på dit ur.

Se dine træningsoplysninger på dit ur

1. Hvis skærmen er nedtonet, skal du trykke på den for at vække uret.
  2. Tryk på afbryderknappen for at se en liste over dine apps.
  3. Åbn Google Fit-appen Google Fit.
    • Hvis du ikke allerede har konfigureret Fit, skal du følge vejledningen på skærmen.
  4. Du kan se dine hjertepoint og antal skridt på skærmen.
    • Rul på siden for at se antallet af skridt og den samlede distance, du har tilbagelagt.
    • Tryk på en af valgmulighederne for at se flere oplysninger.