No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Fer un seguiment del fitnes amb un rellotge

Amb el rellotge Wear OS pots fer un seguiment de les teves dades de fitnes, com ara els passos que has fet, les calories que has cremat, la teva freqüència cardíaca i els entrenaments. Pots trobar aquesta informació a l'aplicació Google Fit del rellotge.

Introducció

Fer un seguiment de les activitats amb Google Fit

Google Fit funciona millor si l'utilitzes tant al rellotge com al telèfon, ja que pots obtenir més informació i sincronitzar les dades del telèfon, del rellotge i d'altres aplicacions.

Trobaràs les teves dades de Google Fit tant al telèfon com al rellotge quan encenguis tots dos dispositius. Si els dos dispositius estan allunyats l'un de l'altre, sincronitzaran les dades quan tornin a ser a prop.

Si només fas servir Google Fit al rellotge, pots fer el següent:

• Consultar els passos que has fet els 7 darrers dies.
  • Consultar les 10 últimes mesures de la freqüència cardíaca.

Si instal·les l'aplicació en un telèfon connectat, també podràs fer el següent:

• Comptar les repeticions d'esquats, flexions i abdominals.
  • Consultar la distància que has recorregut i les calories que has cremat.
  • Connectar-te a altres aplicacions i serveis com ara MyFitnessPal, Runkeeper i Strava.

Obtén informació sobre el temps en què els rellotges i els telèfons no estan connectats.

Configurar Google Fit al rellotge i al telèfon

1. Connecta el rellotge al telèfon. Obtén informació sobre com pots configurar el rellotge.
  2. Inicia la sessió al mateix Compte de Google al rellotge i al telèfon.
  3. Al telèfon, baixa l'aplicació Google Fit des de Play Store o des de l'App Store.
  4. Al rellotge, baixa l'aplicació Google Fit des de Play Store Google Play.

Consultar les dades de fitnes en un rellotge

1. Si la pantalla està atenuada, toca-la per activar el rellotge.
  2. Per trobar una llista de les aplicacions, prem el botó d'engegada.
  3. Obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
    • Si encara no has configurat Fit, segueix les instruccions en pantalla.
  4. Trobaràs els teus passos i els punts de càrdio a la pantalla.
    • Desplaça't per veure els passos i la distància total que has caminat.
    • Toca una opció per obtenir-ne més detalls.

Articles relacionats