Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Styra Google Fitness på Assistent-enheter

Du kan när som helst ändra åtkomsten till Google Fitness-data för Google Assistent.

Inaktivera åtkomst till sömndata för Assistent

Viktigt! När du inaktiverar åtkomsten till sömndata för Assistent inaktiveras också sömnsensorn på alla Nest-enheter som är anslutna till assistenten.

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en Android-enhet.
  2. Tryck på Profil längst ned.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar högst upp.
  4. Tryck på Hantera Google Assistent under Google Fitness-data och anpassning.
  5. Inaktivera Sömn.
  6. Bekräfta genom att trycka på Inaktivera.

Inaktivera åtkomst till andningsdata för Assistent

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en Android-enhet.
  2. Tryck på Profil längst ned.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar högst upp.
  4. Tryck på Hantera Google Assistent under Google Fitness-data och anpassning.
  5. Inaktivera Andningsdata.
  6. Bekräfta genom att trycka på Inaktivera.