Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Google Fitin hallinta Assistant-laitteilla

Voit muuttaa Google Assistantin pääsyä Google Fitin dataan milloin tahansa.

Assistantin pääsyn estäminen unidataan

Tärkeää: Kun poistat Assistantin pääsyn unidataan, poistat myös unisensorin käytöstä kaikilla Assistantiin yhdistetyillä Nest-laitteilla.

1. Avaa Google Fit ‑sovellus laitteellasi Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse "Google Fitin data ja personointi" ‑kohdasta Ylläpidä Google Assistantia.
  5. Laita Uni pois päältä.
  6. Vahvista valitsemalla Poista.

Assistantin pääsyn estäminen hengitysdataan

1. Avaa Google Fit ‑sovellus laitteellasi Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse "Google Fitin data ja personointi" ‑kohdasta Ylläpidä Google Assistantia.
  5. Laita Hengitysdata pois päältä.
  6. Vahvista valitsemalla Poista.