No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Controlar Google Fit en dispositius amb l'Assistent integrat

Pots canviar l'accés del teu Assistent de Google a les teves dades de Google Fit en qualsevol moment.

Desactivar l'accés de l'Assistent a les dades de son

Important: si desactives l'accés de l'Assistent a les dades de son, també desactivaràs el sensor de son en qualsevol dels dispositius Nest que estiguin connectats al teu Assistent.

1. Al dispositiu, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Perfil.
  3. A la part superior, toca Configuració Configuració.
  4. A "Dades i personalització de Google Fit", toca Gestiona l'Assistent de Google.
  5. Desactiva Son.
  6. Per confirmar, toca Desactiva.

Desactivar l'accés de l'Assistent a les dades de respiració

1. Al dispositiu, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Perfil.
  3. A la part superior, toca Configuració Configuració.
  4. A "Dades i personalització de Google Fit", toca Gestiona l'Assistent de Google.
  5. Desactiva Dades de respiració.
  6. Per confirmar, toca Desactiva.