Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Hantera sömninställningarna för Nest Hub

Du kan registrera hur du sover med Google Fitness för att få bättre koll på din hälsa och ditt välbefinnande i allmänhet. Du kan till exempel göra följande:

• Fråga assistenten om din sömndata på Assistent-enheter. Detta kan omfatta information om hur länge du sover, ditt sömnschema och sömnens kvalitet.
  • Få anpassade förslag från Google Fitness. Du kanske sover bättre med hjälp av tips om optimala sömnscheman, sömnrekommendationer och allmänna råd om välbefinnande.
  • Tillåt att Nest Hub registrerar ljud som stör sömnen med sömnsensorn.

Du kan ändra dina sömninställningar när du vill.

Inaktivera sömnregistrering

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en Android-enhet.
  2. Tryck på Profil längst ned.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar högst upp.
  4. Tryck på Inställningar för andra enheter under Inställningar för aktivitetsregistrering följt av Nest Hub.
  5. Tryck på Inaktivera under Sömnsensor.
  6. Bekräfta genom att trycka på Inaktivera.

Inaktivera registrering av störningar

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en Android-enhet.
  2. Tryck på Profil längst ned.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar högst upp.
  4. Tryck på Inställningar för andra enheter under Inställningar för aktivitetsregistrering och tryck på din enhet.
  5. Tryck på Inaktivera under Registrera hostningar och nysningar.

Inaktivera åtkomst till sömndata för Assistent

Viktigt! När du inaktiverar åtkomsten till sömndata för Assistent inaktiveras också sömnsensorn på alla Nest-enheter som är anslutna till assistenten.

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en Android-enhet.
  2. Tryck på Profil längst ned.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar högst upp.
  4. Tryck på Hantera Google Assistent under Google Fitness-data och anpassning.
  5. Inaktivera Sömn.
  6. Bekräfta genom att trycka på Inaktivera.

Inaktivera sömnförslag

Viktigt! När du inaktiverar sömnförslag får du inte längre anpassade förslag. Du kan fortfarande få allmän information.
  1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på en Android-enhet.
  2. Tryck på Profil längst ned.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar högst upp.
  4. Tryck på Hantera anpassning under Anpassning.
  5. Inaktivera Sömnförslag.
  6. Bekräfta genom att trycka på Inaktivera.