No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Controlar les opcions de configuració del son per a Nest Hub

Pots fer un seguiment del son amb Google Fit per entendre millor la teva salut i el teu benestar. Per exemple, pots:

• Preguntar a l'Assistent sobre les teves dades de son en dispositius amb l'Assistent integrat. Aquesta informació pot incloure la durada, l'horari i la qualitat del son.
  • Rebre suggeriments personalitzats de Google Fit. Si segueixes aquests consells sobre els horaris de son òptims i el benestar en general, així com les recomanacions de son, és possible que dormis millor.
  • Permetre que Nest Hub utilitzi el sensor de son per fer un seguiment dels sons que interrompen el teu descans.

Pots canviar la configuració del son en qualsevol moment.

Desactivar el seguiment del son

1. Al dispositiu, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Perfil.
  3. A la part superior, toca Configuració Configuració.
  4. A "Preferències de seguiment", toca Configuració d'altres dispositius i, a continuació, Nest Hub.
  5. A "Sensor de son", toca Desactiva.
  6. Per confirmar la selecció, toca Desactiva.

Desactivar el seguiment de les pertorbacions del son

1. Al dispositiu, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Perfil.
  3. A la part superior, toca Configuració Configuració.
  4. A "Preferències de seguiment", toca Configuració d'altres dispositius i toca el teu dispositiu.
  5. A "Fes un seguiment de la tos i els roncs", toca Desactiva.

Desactivar l'accés de l'Assistent a les dades de son

Important: si desactives l'accés de l'Assistent a les dades de son, també desactivaràs el sensor de son en qualsevol dels dispositius Nest que estiguin connectats al teu Assistent.

1. Al dispositiu, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Perfil.
  3. A la part superior, toca Configuració Configuració.
  4. A "Dades i personalització de Google Fit", toca Gestiona l'Assistent de Google.
  5. Desactiva Son.
  6. Per confirmar, toca Desactiva.

Desactivar els suggeriments de son

Important: si desactives els suggeriments de son, deixaràs de rebre suggeriments personalitzats. És possible que continuïs rebent informació general.
  1. Al dispositiu, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Perfil.
  3. A la part superior, toca Configuració Configuració.
  4. A "Personalització", toca Gestiona la personalització.
  5. Desactiva l'opció Suggeriments de son.
  6. Per confirmar, toca Desactiva.

Articles relacionats