Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Mäta din andningsfrekvens

Du kan hålla koll på andningsfrekvensen för att se hur du mår fysiskt.

Viktigt! Andningsfrekvensmätningar ska inte användas för att diagnostisera, behandla eller förebygga sjukdomar eller sjukdomstillstånd Rådfråga vårdpersonal om du undrar något om din hälsa.

Mät din andningsfrekvens med telefonen

Viktigt! Google Fitness kan bara mäta andningsfrekvensen på vissa Android-telefoner.

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på telefonen.
  2. Tryck på Startsida längst ned.
  3. Scrolla till Andningsfrekvens och tryck på Lägg till Lägg till.
  4. Se till att du syns ordentligt i bildramen, följ anvisningarna på skärmen och stå stilla.
  5. Andas normalt tills mätningen är klar.
  6. Tryck på Spara.
Tips! Du får bäst resultat om du sitter ned och ställer telefonen framför dig för att minska eventuell rörelse.

Hitta tidigare andningsmätningar

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på telefonen.
  2. Tryck på Startsida längst ned.
  3. Scrolla till Andningsfrekvens och tryck på Mer .
  4. Här kan du se historiken över din andningsfrekvens efter Vecka, Månad eller År.