Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Mäta pulsen med telefonen

Du kan hålla koll på pulsen för att se hur du mår fysiskt.

Viktigt! Pulsmätning ska inte användas för att diagnostisera, behandla eller förebygga sjukdomar eller sjukdomstillstånd. Rådfråga vårdpersonal om du undrar något om din hälsa.

Det här behöver du

Du kan registrera pulsen på vissa Android-telefoner.

Mäta pulsen

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på telefonen.
  2. Tryck på Start längst ned
  3. Scrolla till Puls och tryck på Lägg till Lägg till data.
  4. Tryck lätt med fingret på den bakre kamerans lins. Följ anvisningarna på skärmen och håll handen stilla.
    • Det här fungerar bäst i ett rum med bra belysning. Om ljuset är svagt kan du rikta kameran mot en ljuskälla eller tända ficklampan. Tryck på ficklampan längst ned till höger i Google Fitness-appen.
  5. Tryck på Spara.

Tips! Se till att dina händer är varma. När händerna är kallas minskar blodflödet till fingrarna vilket kan göra pulsen svårare att läsa av.

Se dina tidigare pulsmätningar

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness på telefonen.
  2. Tryck på Start längst ned
  3. Scrolla till Puls och tryck på Mer .
  4. Visa pulshistoriken genom att trycka på Dag, Vecka, Månad eller År.