Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Mål din puls via telefonen

Du kan måle din puls via telefonen for at få indblik i din sundhedstilstand.

Vigtigt! Pulsmåleren er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede, lindre, forhindre eller behandle en sygdom eller lidelse. Kontakt din læge, hvis du har spørgsmål til dit helbred.

Fremgangsmåde

Du kan måle din puls på nogle Android-telefoner.

Mål din puls

1. Åbn Google Fit-appen Google Fit på din telefon.
  2. Tryk på Start nederst på skærmen.
  3. Rul til "Puls", og tryk på Tilføj Tilføj data.
  4. Hold forsigtigt fingeren på linsen på bagsidekameraet. Følg vejledningen på skærmen uden at flytte fingeren.
    • Dette fungerer bedst i et oplyst lokale. Hvis du befinder dig på et oplyst sted, skal du rette kameraet mod en lyskilde eller tænde telefonens lommelygte. Tryk på lommelygten nederst til højre i Google Fit-appen.
  5. Tryk på Gem.

Tip! Sørg for, at dine hænder er varme. Kolde hænder giver dårligere blodomløb i fingrene og kan derfor medføre dårligere signal.

Find dine tidligere pulsregistreringer

1. Åbn Google Fit-appen Google Fit på din telefon.
  2. Tryk på Start nederst på skærmen.
  3. Rul til "Puls", og tryk på Mere .
  4. Du kan se din pulshistorik ved at trykke på enten Dag, Uge, Måned eller År.