No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Fer un seguiment de la freqüència cardíaca amb un telèfon

Pots fer un seguiment de la freqüència cardíaca amb el telèfon per entendre el teu estat físic.

Important: el seguiment de la freqüència cardíaca no està pensat per diagnosticar, curar, mitigar, prevenir ni tractar cap malaltia o afecció. Si tens preguntes sobre la teva salut, fes una consulta al teu professional sanitari de referència.

Què necessites

En alguns telèfons Android, pots fer un seguiment de la teva freqüència cardíaca.

Mesurar la freqüència cardíaca

1. Al telèfon, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Inici.
  3. Desplaça't fins a "Freqüència cardíaca" i toca Afegeix Afegeix dades.
  4. Mantén premut lleugerament el dit sobre la lent de la càmera posterior. Segueix les instruccions en pantalla i no moguis la mà.
    • Funciona millor en una sala ben il·luminada. Si estàs en un espai poc il·luminat, apunta la càmera a una font de llum o activa la llanterna del telèfon. A l'aplicació Google Fit, a la part inferior dreta, toca Llanterna .
  5. Toca Desa.

Consell: assegura't que tens les mans calentes. El flux sanguini dels dits disminueix quan les mans estan fredes i pot causar un senyal feble.

Consultar l'historial de freqüència cardíaca

1. Al telèfon, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Inici.
  3. Desplaça't fins a "Freqüència cardíaca" i toca Més .
  4. Per consultar el teu historial de freqüència cardíaca, toca Dia, Setmana, Mes o Any.