Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Få påminnelser när du slutar träna

Viktigt! Uppgifter från enhetens accelerometer används till att avgöra när du har slutat träna så att du kan få påminnelser. Dessa uppgifter lämnar aldrig enheten.

Fitness identifierar när du slutar att röra på dig och du får en avisering om att avbryta träningspasset på klockan så att du sparar batteri.

Så här avgörs om du har slutat träna i Fitness:

• Du är stilla i fem minuter efter aktiviteter som löpturer eller cykelturer.
  • Du är stilla i tio minuter efter andra aktiviteter som en promenad.
Tips! Eftersom många promenerar mellan de olika aktiviteterna i sina träningspass får du bara påminnelser när du slutar träna om du har stått stilla i flera minuter. Du får ingen avisering om du till exempel springer och sedan stannar och börjar gå, eller styrketränar och pausar för att gå och dricka vatten.

Det här behöver du

Det går bara att få påminnelser när du slutar träna från Fitness på vissa Wear OS-enheter.

Inaktivera påminnelser när du slutar träna

Viktigt! Påminnelser när du slutar träna är aktiverade som standard. Du kan även inaktivera påminnelserna för olika aktiviteter när du vill.

1. Om skärmen är nedtonad trycker du på skärmen för att aktivera klockan.
  2. Öppna Google Fitness Google Fitness.
  3. Starta ett träningspass.
  4. Tryck på Mer Mer.
  5. Scrolla ned och tryck på Inställningar följt av Träningsinställningar.
  6. Aktivera eller inaktivera Påminnelser när du slutar träna .

Tips! Om du ignorerar påminnelsen finns den kvar på skärmen tills du fortsätter med aktiviteten, ignorerar påminnelsen eller tar av dig klockan.

Aktiviteter där du får en avisering från Fitness fem minuter efter att du har slutat röra på dig

• Löpning
  • Cykel
  • Cross-trainer
  • Roddmaskin

Aktiviteter där du får en avisering från Fitness tio minuter efter att du har slutat röra på dig

• Aerobics
  • Badminton
  • Basket
  • Skidskytte
  • Boxning
  • Cirkelträning
  • Crossfit
  • Dans
  • Flossing
  • Amerikansk fotboll
  • Australisk fotboll
  • Fotboll
  • Frisbee
  • Gymnastik
  • Handcykling
  • Högintensiv intervallträning
  • Vandring
  • Hockey
  • Intervallträning
  • Rephoppning
  • Kettlebell-träning
  • Kickboxning
  • Racquetball
  • Rodd
  • Rugby
  • Snöskogång
  • Squash
  • Trappklättring
  • Styrketräning
  • Simning
  • Bordtennis
  • Lagidrott
  • Tennis
  • Löpband
  • Promenad
  • Tyngdlyftning
  • Zumba

Aktiviteter som du inte får påminnelser när du slutar träna för

• Yoga
  • Pilates
  • Spinning
  • Kalistenik