Ikke inkluder personlig eller sensitiv helseinformasjon, for eksempel skritt-, kalori-, hjertefrekvens-, søvn- eller treningsdata, eller hjertehelseinformasjon når du stiller spørsmål i fellesskapet.

Få påminnelser om å stoppe treningsøkten

Viktig: For å fastslå når du er ferdig med en treningsøkt, bruker påminnelser for treningsøkter enhetens akselerometer til å fastslå når treningsøkter stopper. Disse dataene forlater aldri enheten din.

For å spare batteri registrerer Fit når du har sluttet å bevege deg, og varsler deg om å stoppe treningsøkten på klokken.

Fit fastslår at du har stoppet en treningsøkt når

• du står i ro i fem minutter etter aktiviteter som løping eller sykling
  • du står i ro i ti minutter etter andre aktiviteter, for eksempel gåing
Tips: Siden mange treningsøkter inkluderer gåturer mellom aktiviteter, får du bare en påminnelse om å avslutte treningsøkten hvis du har sluttet å bevege deg i flere minutter. Du blir for eksempel ikke varslet hvis du løper, stopper og begynner å gå, eller løfter vekter, stopper og går for å hente drikke.

Dette trenger du

Fit sender bare påminnelser om å avslutte treningsøkter på enkelte Wear OS-enheter.

Slå av påminnelser om å avslutte treningsøkter

Viktig: Påminnelser om å avslutte treningsøkter er slått på som standard. Du kan også slå av påminnelsene for forskjellige aktiviteter når som helst.

1. Hvis skjermen er dimmet ned, trykker du på den for å vekke klokken.
  2. Åpne Google Fit Google Fit.
  3. Start en treningsøkt.
  4. Trykk på Mer Mer.
  5. Rull ned og trykk på Innstillinger og så Treningsinnstillinger.
  6. Slå Påminnelse om å avslutte treningsøkter av eller på.

Tips: Hvis du ignorerer påminnelsen, blir den værende på skjermen til du starter aktiviteten på nytt, avviser påminnelsen eller tar av klokken.

Aktiviteter der Fit varsler deg fem minutter etter at du stopper

• Løping
  • Sykling
  • Ellipsemaskin
  • Romaskin

Aktiviteter der Fit varsler deg ti minutter etter at du stopper

• Aerobic
  • Badminton
  • Basketball
  • Skiskyting
  • Boksing
  • Sirkeltrening
  • Crossfit
  • Dans
  • Flossdans
  • Amerikansk fotball
  • Australsk fotball
  • Fotball
  • Frisbee
  • Turn
  • Håndsykling
  • Intensiv intervalltrening
  • Turgåing
  • Hockey
  • Intervalltrening
  • Hoppetau
  • Kettlebell-trening
  • Kickboksing
  • Racquetball
  • Roing
  • Rugby
  • Gå på truger
  • Squash
  • Trappeklatring
  • Styrketrening
  • Svømming
  • Bordtennis
  • Lagsport
  • Tennis
  • Tredemølle
  • Gange
  • Vektløfting
  • Zumba

Aktiviteter som ikke gir påminnelser om å avslutte treningsøkter

• Yoga
  • Pilates
  • Spinning
  • Holdningsgymnastikk