No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Rebre recordatoris per aturar un entrenament

Important: per determinar quan has acabat un entrenament, els recordatoris d'entrenament utilitzen les dades de l'acceleròmetre del dispositiu per determinar quan s'atura un entrenament. Aquestes dades no surten mai del dispositiu.

Per ajudar-te a estalviar bateria, Fit detecta quan has deixat de moure't i t'avisa perquè aturis l'entrenament al rellotge.

Fit determina que has aturat un entrenament quan:

• Estàs quiet durant 5 minuts després d'activitats com ara córrer o anar amb bicicleta.
  • Estàs quiet durant 10 minuts després d'altres activitats, com ara sortir a caminar.
Consell: com que molts entrenaments inclouen passejos entre activitats, només rebràs un recordatori per finalitzar l'entrenament si has deixat de moure't durant uns minuts. Per exemple, si corres, t'atures i comences a caminar, o si fas halterofília, t'atures i camines per anar a buscar una beguda, no rebràs cap alerta.

Què necessites

Fit només envia recordatoris per finalitzar els entrenaments en alguns dispositius Wear OS.

Desactivar els recordatoris per finalitzar els entrenaments

Important: els recordatoris per finalitzar els entrenaments estan activats de manera predeterminada. També pots desactivar-los per a diferents activitats en qualsevol moment.

1. Si la pantalla està atenuada, toca-la per activar el rellotge.
  2. Obre Google Fit Google Fit.
  3. Inicia un entrenament.
  4. Toca Més Més.
  5. Desplaça't cap avall i toca Configuració i, a continuació, Configuració d'entrenament.
  6. Activa o desactiva l'opció Recordatoris per finalitzar els entrenaments.

Consell: si ignores el recordatori, es mantindrà en pantalla fins que no reiniciïs l'activitat, ignoris el recordatori o et treguis el rellotge.

Activitats en què Fit t'avisa 5 minuts després que t'aturis

• Córrer
  • Ciclisme
  • Bicicleta el·líptica
  • Rem articulat

Activitats en què Fit t'avisa 10 minuts després que t'aturis

• Aeròbic
  • Bàdminton
  • Bàsquet
  • Biatló
  • Boxa
  • Entrenament en circuit
  • CrossFit
  • Dansa
  • Swish swish
  • Futbol americà
  • Futbol australià
  • Futbol
  • Disc volador
  • Gimnàstica
  • Ciclisme de mà
  • HIIT
  • Excursionisme
  • Hoquei
  • Entrenament per intervals
  • Salts a la corda
  • Entrenament amb pes rus
  • Kick-boxing
  • Raquetbol
  • Rem
  • Rugbi
  • Raquetes de neu
  • Esquaix
  • Pujar escales
  • Entrenament de força
  • Natació
  • Tennis de taula
  • Esports d'equip
  • Tennis
  • Cinta de córrer
  • Caminar
  • Halterofília
  • Zumba

Activitats que no mostren recordatoris per finalitzar els entrenaments

• Ioga
  • Pilates
  • Ciclisme de sala
  • Cal·listènia