Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Dela aktiviteter

Du kan dela dina inlägg i Google Fitness-loggboken, som statistik, rutter eller foton, i sociala medier och meddelandeappar.

Dela en aktivitet

Viktigt! Det går inte att dela sömnsessioner. Läs mer om sömninformation i Google Fitness.

1. Öppna Google Fitness-appen Google Fitness.
  2. Tryck på Loggbok längst ned.
  3. Välj en aktivitet.
  4. Tryck på Dela Dela uppe till höger.
  5. Välj de uppgifter du vill dela.
    • Du kan välja mellan mätvärden, ett foto eller en karta (om dessa är tillgängliga).
  6. Dela i en app eller spara bilden på telefonen.