Ikke inkluder personlig eller sensitiv helseinformasjon, for eksempel skritt-, kalori-, hjertefrekvens-, søvn- eller treningsdata, eller hjertehelseinformasjon når du stiller spørsmål i fellesskapet.

Del aktivitetene dine

Du kan dele dagbokoppføringer i Google Fit, som statistikk, ruter eller bilder, i sosiale medier og meldingsapper.

Del aktiviteter

Viktig: Du kan ikke dele søvnøkter. Finn ut mer om søvninformasjon i Google Fit.

1. Åpne Google Fit-appen Google Fit.
  2. Trykk på Dagbok nederst.
  3. Velg en aktivitet.
  4. Øverst til høyre trykker du på Del Del.
  5. Velg informasjonen du vil dele.
    • Du kan velge mellom verdier, bilder eller kart, hvis det er tilgjengelig.
  6. Del til en app eller lagre bildet på telefonen.