Notifikation

Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Del dine aktiviteter

Du kan dele poster fra din Google Fit-oversigt, f.eks. statistik, ruter eller billeder, på sociale medier og via beskedapps.

Del en aktivitet

Vigtigt! Du kan ikke dele søvnsessioner. Få flere oplysninger om søvnoplysninger i Google Fit.

1. Åbn appen Google Fit Google Fit.
  2. Tryk på Oversigt nederst på skærmen.
  3. Vælg en aktivitet.
  4. Tryk på Del Del øverst til højre.
  5. Vælg de oplysninger, du vil dele.
    • Afhængigt af tilgængelighed kan du vælge mellem dine metrics, et billede eller et kort.
  6. Del med en app, eller gem billedet på din telefon.