Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Styra musiken med klockan medan du tränar

Du kommer snabbt åt musikinställningar från Fitness-appen på Wear OS-enheten.

Det här behöver du

För att få snabb åtkomst till mediekontrollerna behöver du en smartklocka med Wear OS med OS-version 2.40 och senare.

Öppna mediekontrollerna under ett träningspass

1. Om skärmen är nedtonad trycker du på skärmen för att aktivera klockan.
  2. Öppna skärmen för träningspasset.
  3. Tryck på Musikkontroll
  4. Styr musiken genom att trycka på:
    • Nästa låt
    • Föregående låt
    • Pausa

Tips! Stäng musikinställningar om du vill återgå till skärmen för träningspasset.