Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Muziek bedienen met je horloge terwijl je traint

Je kunt snel toegang krijgen tot muziekbediening via de Fit-app op je Wear OS-apparaat.

Wat je nodig hebt

Als je snel toegang wilt krijgen tot de mediabediening, heb je een Wear OS-smartwatch met OS-versie 2.40 of hoger nodig.

Mediabediening openen tijdens een training

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Ga naar het trainingsscherm.
  3. Tik op Muziekbediening
  4. Tik op het volgende om je muziek te bedienen:
    • Volgend nummer
    • Vorig nummer
    • Pauzeren

Tip: Als je wilt terugkeren naar het trainingsscherm, sluit je de mediabediening.