Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Musiikin ohjaaminen kellolla treenien aikana

Voit käyttää musiikin ohjaimia nopeasti Wear OS ‑laitteen Fit-sovelluksesta.

Mitä tarvitset

Voidaksesi käyttää mediaohjaimia nopeasti tarvitset Wear OS ‑älykellon, jonka käyttöjärjestelmän versio on 2.40 tai uudempi.

Mediaohjaimien avaaminen treenin aikana

1. Jos näyttö on himmeä, aktivoi kello napauttamalla.
  2. Palaa treenin ohjausnäytölle.
  3. Valitse Musiikin ohjaus
  4. Voit ohjata musiikkia valitsemalla jotain näistä:
    • Seuraava kappale
    • Edellinen kappale
    • Keskeytä

Vinkki: Voit palata treenin ohjausnäytölle sulkemalla mediaohjaimet.