Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Styr musikken på dit ur, når du træner

Du kan hurtigt få adgang til musikstyring i Fit-appen på din Wear OS-enhed.

Du skal bruge følgende

Hvis du vil have hurtig adgang til mediestyring, skal du have et smart-ur med Wear OS version 2.40 eller nyere.

Åbn mediestyringen under træning

1. Hvis skærmen er nedtonet, skal du trykke på den for at vække uret.
  2. Gå til skærmen med træningsfunktioner.
  3. Tryk på Musikstyring
  4. Du kan styre din musik ved at trykke på:
    • Næste sang
    • Forrige sang
    • Sæt på pause

Tip! Hvis du vil gå tilbage til skærmen med træningsfunktioner, skal du lukke mediestyringen.