[GA4] BigQuery Export-skema

I denne artikel forklares formatet og skemaet for de Google Analytics 4-ejendomsdata og Google Analytics til Firebase-data, der eksporteres til BigQuery.

Datasæt

For hver Google Analytics 4-ejendom og hvert Firebase-projekt, der linkes til BigQuery, føjes der et enkelt datasæt med navnet "analytics_<property_id>" til dit BigQuery-projekt. Ejendoms-id refererer til dit Analytics-ejendoms-id, som du finder i ejendomsindstillingerne for din Google Analytics 4-ejendom og i indstillingerne for appanalysedata i Firebase. Data fra hver Google Analytics 4-ejendom og hver app, som BigQuery-eksport er aktiveret for, eksporteres til dette ene datasæt.

Tabeller

I hvert datasæt oprettes der hver dag en tabel med navnet events_YYYYMMDD, hvis muligheden Daglig eksport er aktiveret.

Hvis muligheden Streamingeksport er aktiveret, oprettes der en tabel med navnet events_intraday_YYYYMMDD. Denne tabel udfyldes løbende, i takt med at der registreres hændelser i dagens løb. Tabellen slettes sidst på dagen hver dag, når udfyldelsen af events_YYYYMMDD er fuldført.

For nogle af de enheder, hvor der aktiveres hændelser, sendes der ikke data til Analytics den dag, hvor hændelserne aktiveres. For at tage højde for denne forsinkelse opdateres de daglige tabeller i Analytics (events_YYYYMMDD) med hændelser for de relevante datoer op til tre dage efter datoen for hændelserne. Selvom hændelserne er forsinkede, får de tildelt korrekt tidsstempel. Hvis forsinkelsen er længere end denne periode på tre dage, registreres hændelserne ikke.

Hvis du bruger BigQuery-sandbox, er der ingen import af hændelser samme dag, og der gælder yderligere begrænsninger.

Opgrader fra sandbox, hvis du vil importere samme dag.

Kolonner

Hver kolonne i tabellen events_YYYYMMDD repræsenterer en hændelsesspecifik parameter. Bemærk! Nogle parametre er indlejret i RECORDS, og nogle RECORDS, f.eks. items og event_params, kan gentages. Tabelkolonnerne er nærmere beskrevet nedenfor.

event
Hændelsesfelterne indeholder oplysninger, der entydigt identificerer en hændelse.
Feltnavn Datatype Beskrivelse
event_date STRENG Den dato, hvor hændelsen blev registreret (i formatet ÅÅÅÅMMDD i den registrerede tidszone for din app).
event_timestamp HELTAL Tidspunktet (i mikrosekunder, UTC), hvor hændelsen blev logget på klienten.
event_previous_timestamp HELTAL Tidspunktet (i mikrosekunder, UTC), hvor hændelsen tidligere blev logget på klienten.
event_name STRENG Hændelsens navn.
event_value_in_usd FLOAT Den valutaomregnede værdi (i USD) for hændelsesparameteren "value".
event_bundle_sequence_id HELTAL Det fortløbende id for den pakke, hvori disse hændelser blev uploadet.
event_server_timestamp_offset HELTAL Tidsstempelforskydning mellem indsamlingstidspunkt og uploadtidspunkt angivet i mikrosekunder.

event_params-RECORD

Event_params-RECORD kan gemme hændelser på kampagneniveau og konteksthændelser samt brugerdefinerede hændelsesparametre. Event_params-RECORD gentages for hver nøgle, der er knyttet til en hændelse.

Det sæt parametre, der er gemt i event_params-RECORD, er unikt for hver implementering. Hvis du vil se den komplette liste over hændelsesparametre til din implementering, kan du anmode om listen over hændelsesparametre

Feltnavn Datatype Beskrivelse
event_params.key STRENG Hændelsesparameterens navn.
event_params.value POST En registrering, der indeholder hændelsesparameterens værdi.
event_params.value.string_value STRENG Hvis hændelsesparameteren er repræsenteret af en streng, f.eks. en webadresse eller et kampagnenavn, udfyldes den i dette felt.
event_params.value.int_value HELTAL Hvis hændelsesparameteren er repræsenteret af et heltal, udfyldes den i dette felt.
event_params.value.double_value FLOAT Hvis hændelsesparameteren er repræsenteret af en dobbeltværdi, udfyldes den i dette felt.
event_params.value.float_value FLOAT Hvis hændelsesparameteren er repræsenteret af en flydende kommaværdi, udfyldes den i dette felt. Dette felt er ikke i brug i øjeblikket.

POSTEN item_params

I POSTEN item_params kan der gemmes butiksrelaterede vareparametre og eventuelle brugerdefinerede vareparametre. Det sæt parametre, der er gemt i POSTEN item_params, er unikt for hver implementering.

Feltnavn Datatype Beskrivelse
item_params.key STRENG Vareparameterens navn.
item_params.value POST En post, der indeholder vareparameterens værdi.
item_params.value.string_value STRENG Hvis vareparameteren er repræsenteret ved en streng, udfyldes dette felt med værdien.
item_params.value.int_value HELTAL Hvis vareparameteren er repræsenteret ved et heltal, udfyldes dette felt med værdien.
item_params.value.double_value FLOAT Hvis vareparameteren er repræsenteret ved en dobbeltværdi, udfyldes dette felt med værdien.
item_params.value.float_value FLOAT Hvis vareparameteren er repræsenteret ved en værdi med flydende komma, udfyldes dette felt med værdien.
user
Brugerfelterne indeholder oplysninger, der entydigt identificerer den bruger, der er tilknyttet hændelsen.
Feltnavn Datatype Beskrivelse
is_active_user BOOLESK VÆRDI

Værdien i dette felt angiver, om brugeren var aktiv (Sand) eller inaktiv (Falsk) på et hvilket som helst tidspunkt på den aktuelle kalenderdag.

Dette felt er kun med i de dagligt genererede tabeller (events_YYYYMMDD).

user_id STRENG Det unikke id, en bruger har fået tildelt.
user_pseudo_id STRENG Det pseudonymiserede id for brugeren (f.eks. appforekomst-id).
user_first_touch_timestamp HELTAL Det tidspunkt (angivet i mikrosekunder), hvor brugeren åbnede appen eller besøgte websitet første gang.

privacy_info-felter

Privacy_info-felterne indeholder oplysninger baseret på brugerens samtykkestatus, når samtykketilstand er aktiveret.
Feltnavn Datatype Beskrivelse
privacy_info.ads_storage STRENG

Hvorvidt annoncemålretning er aktiveret for en bruger.

Mulige værdier: Ja, Nej og Ikke indstillet

privacy_info.analytics_storage STRENG

Hvorvidt Analytics-lagerplads er aktiveret for brugeren.

Mulige værdier: Ja, Nej og Ikke indstillet

privacy_info.uses_transient_token STRENG

Hvorvidt en webbruger har afvist Analytics-lagring og udvikleren har aktiveret måling uden cookies baseret på midlertidige tokens i serverdata.

Mulige værdier: Ja, Nej og Ikke indstillet

user_properties-RECORD

User_properties-RECORD indeholder de brugeregenskaber, du har angivet. Den gentages for hver nøgle, der er knyttet til en bruger.
Feltnavn Datatype Beskrivelse
user_properties.key STRENG Brugeregenskabens navn.
user_properties.value POST En registrering til værdien for brugeregenskab.
user_properties.value.string_value STRENG Strengværdien for brugeregenskaben.
user_properties.value.int_value HELTAL Heltalsværdien for brugeregenskaben.
user_properties.value.double_value FLOAT Dobbeltværdien for brugeregenskaben.
user_properties.value.float_value FLOAT Dette felt bruges ikke i øjeblikket.
user_properties.value.set_timestamp_micros HELTAL Det tidspunkt (angivet i mikrosekunder), hvor brugeregenskaben senest blev registreret.

user_ltv-RECORD

User_ltv-RECORD indeholder oplysninger om brugerens levetidsværdi. Denne post udfyldes ikke i tabeller med værdier fra samme dag.
Feltnavn Datatype Beskrivelse
user_ltv.revenue FLOAT Brugerens levetidsværdi (omsætning). Dette felt udfyldes ikke i intradagstabeller.
user_ltv.currency STRENG Brugerens levetidsværdi (valuta). Dette felt udfyldes ikke i intradagstabeller.
device
Device-RECORD indeholder oplysninger om den enhed, som hændelsen stammer fra.
Feltnavn Datatype Beskrivelse
device.category STRENG Enhedskategorien (mobilenhed, tablet eller computer).
device.mobile_brand_name STRENG Enhedsbrandets navn.
device.mobile_model_name STRENG Enhedsmodellens navn.
device.mobile_marketing_name STRENG Enhedens markedsføringsnavn.
device.mobile_os_hardware_model STRENG Enhedsmodeloplysningerne, som hentes direkte fra operativsystemet.
device.operating_system STRENG Enhedens operativsystem.
device.operating_system_version STRENG OS-versionen.
device.vendor_id STRENG IDFV (kun angivet, hvis IDFA ikke indsamles).
device.advertising_id STRENG Annoncerings-id/IDFA.
device.language STRENG OS-sproget.
device.time_zone_offset_seconds HELTAL Tidsforskydningen i forhold til GMT i sekunder.
device.is_limited_ad_tracking BOOLESK VÆRDI

Enhedens indstilling for begrænsning af annoncesporing.

I iOS14 og nyere returneres værdien falsk, hvis IDFA ikke er nul.

device.web_info.browser STRENG Den browser, som brugeren så indhold i.
device.web_info.browser_version STRENG Versionen af den browser, som brugeren så indhold i.
device.web_info.hostname STRENG Det hostname, der er knyttet til den registrerede hændelse.

geo

Geo-RECORD indeholder oplysninger om den geografiske lokation, hvor hændelsen blev påbegyndt.
Feltnavn Datatype Beskrivelse
geo.continent STRENG Det kontinent, hvorfra hændelser blev rapporteret, baseret på IP-adressen.
geo.sub_continent STRENG Det subkontinent, hvorfra hændelser blev rapporteret, baseret på IP-adressen.
geo.country STRENG Det land, hvorfra hændelser blev rapporteret, baseret på IP-adressen.
geo.region STRENG Den region, hvorfra hændelser blev rapporteret, baseret på IP-adressen.
geo.metro STRENG Det byområde, hvorfra hændelser blev rapporteret, baseret på IP-adressen.
geo.city STRENG Den by, hvorfra hændelser blev rapporteret, baseret på IP-adressen.
app_info
App_info-RECORD indeholder oplysninger om den app, som hændelsen blev startet i.
Feltnavn Datatype Beskrivelse
app_info.id STRENG Appens pakkenavn eller pakke-id.
app_info.firebase_app_id STRENG Det Firebase-app-id, der er knyttet til appen.
app_info.install_source STRENG Den butik, der installerede appen.
app_info.version STRENG Appens versionsnavn (Android) eller korte pakkeversion.
collected_traffic_source

RECORDEN collected_traffic_source indeholder de trafikkildedata, der blev indsamlet sammen med hændelsen.

Feltnavn Datatype Beskrivelse
manual_campaign_id STRENG Det manuelle kampagne-id (utm_id), der blev indsamlet sammen med hændelsen.
manual_campaign_name STRENG Det manuelle kampagnenavn (utm_campaign), der blev indsamlet sammen med hændelsen.
manual_source STRENG Værdien i dette felt er den manuelt registrerede kampagnekilde (utm_source), der blev indsamlet sammen med hændelsen. Der vises også parsede parametre fra henvisningsparametre og altså ikke kun UTM-værdier i dette felt.
manual_medium STRENG Værdien i dette felt er det manuelle registrerede kampagnemedium (utm_medium), der blev indsamlet sammen med hændelsen. Der vises også parsede parametre fra henvisningsparametre og altså ikke kun UTM-værdier i dette felt.
manual_term STRENG Det manuelle kampagnesøgeord/den manuelle kampagneterm (utm_term), der blev indsamlet sammen med hændelsen.
manual_content STRENG De yderligere manuelle kampagnemetadata (utm_content), der blev indsamlet sammen med hændelsen.
gclid STRENG Det Google-klik-id, der blev indsamlet sammen med hændelsen.
dclid STRENG Det Google Marketing Platform-id (GMP), der blev indsamlet sammen med hændelsen.
srsltid  STRENG Det Google Merchant Center-id, der blev indsamlet sammen med hændelsen.
traffic_source

Traffic_source-RECORD indeholder oplysninger om den trafikkilde, der førte til anskaffelsen af brugeren. Denne post udfyldes ikke i tabeller med værdier fra samme dag.

Bemærk!Værdierne for traffic_source ændres ikke, hvis brugeren interagerer med andre kampagner efter installation.

Feltnavn Datatype Beskrivelse
traffic_source.name STRENG Navnet på den marketingkampagne, der førte til anskaffelsen af brugeren. Dette felt udfyldes ikke i intradagstabeller.
traffic_source.medium STRENG Navnet på det medie (betalt søgning, organisk søgning, mail osv.), der førte til anskaffelsen af brugeren. Dette felt udfyldes ikke i intradagstabeller.
traffic_source.source STRENG Navnet på det netværk, der førte til anskaffelsen af brugeren. Dette felt udfyldes ikke i intradagstabeller.
stream og platform
Felterne stream og platform indeholder oplysninger om streamen og app-platformen.
Feltnavn Datatype Beskrivelse
stream_id STRENG Det numeriske id for den datastrøm, som hændelsen stammer fra.
platform STRENG Den datastrømplatform (web, iOS eller Android), som hændelsen stammer fra.
ecommerce
Denne ecommerce-RECORD indeholder oplysninger om de e-handelshændelser, som er konfigureret på et website eller i en app.
Feltnavn Datatype Beskrivelse
ecommerce.total_item_quantity HELTAL Samlet antal varer i denne hændelse, som er summen af items.quantity.
ecommerce.purchase_revenue_in_usd FLOAT Købsomsætning for denne begivenhed angivet i USD med standardenhed. Udfyldes kun ved købshændelse.
ecommerce.purchase_revenue FLOAT Købsomsætning for denne hændelse angivet i lokal valuta med standardenhed. Udfyldes kun ved købshændelse.
ecommerce.refund_value_in_usd FLOAT Refusionsbeløbet ved denne hændelse angivet i USD med standardenhed. Udfyldes kun ved refusionshændelse.
ecommerce.refund_value FLOAT Refusionsbeløbet ved denne hændelse angivet i lokal valuta med standardenhed. Udfyldes kun ved refusionshændelse.
ecommerce.shipping_value_in_usd FLOAT Forsendelsesomkostningerne ved denne hændelse angivet i USD med standardenhed.
ecommerce.shipping_value FLOAT Forsendelsesomkostningerne ved denne hændelse angivet i lokal valuta.
ecommerce.tax_value_in_usd FLOAT Afgiftsværdien ved denne hændelse angivet i USD med standardenhed.
ecommerce.tax_value FLOAT Afgiftsværdien i denne hændelse angivet i lokal valuta med standardenhed.
ecommerce.transaction_id STRENG Transaktions-id'et for e-handelstransaktionen.
ecommerce.unique_items HELTAL Antallet af unikke varer ved denne hændelse baseret på item_id, item_name og item_brand.
items
Items-RECORD indeholder oplysninger om de varer, der er inkluderet i en hændelse. Den gentages for hver vare.
Feltnavn Datatype Beskrivelse
items.item_id STRENG Varens id.
items.item_name STRENG Navnet på varen.
items.item_brand STRENG Varens brand.
items.item_variant STRENG Varens variant.
items.item_category STRENG Varens kategori.
items.item_category2 STRENG Varens underkategori.
items.item_category3 STRENG Varens underkategori.
items.item_category4 STRENG Varens underkategori.
items.item_category5 STRENG Varens underkategori.
items.price_in_usd FLOAT Prisen på varen i USD med standardenhed.
items.price FLOAT Prisen på varen i lokal valuta.
items.quantity HELTAL Mængden af varen. Antallet er angivet til 1, hvis mængden ikke er angivet.
items.item_revenue_in_usd FLOAT Omsætningen for denne vare, beregnet som price_in_usd * mængde. Den udfyldes kun for købshændelser og angives i USD med standardenhed.
items.item_revenue FLOAT Omsætningen for denne vare beregnet som pris * mængde. Den udfyldes kun for købshændelser angivet i lokal valuta med standardenhed.
items.item_refund_in_usd FLOAT Refusionsværdien for denne vare, beregnet som price_in_usd * quantity. Det udfyldes kun for refusionshændelser og angivet i USD med standardenhed.
items.item_refund FLOAT Refusionsværdien for denne vare, beregnet som pris * mængde. Det udfyldes kun for refusionshændelser og angivet i lokal valuta med standardenhed.
items.coupon STRENG Kuponkoden, der er anvendt på denne vare.
items.affiliation STRENG Dette er en produkttilknytning til angivelse af en leverandørvirksomhed eller en fysisk butik.
items.location_id STRENG Den lokation, der er knyttet til varen.
items.item_list_id STRENG Id'et for den liste, som brugeren fik vist varen på.
items.item_list_name STRENG Navnet på den liste, som brugeren fik vist varen på.
Items.item_list_index STRENG Varens placering på en liste.
items.promotion_id STRENG Id'et for en produktpromovering.
items.promotion_name STRENG Navnet på en produktpromovering.
items.creative_name STRENG Navnet på annoncematerialet, der bruges på et promoveringssted.
items.creative_slot STRENG Annoncematerialepladsens navn.

POSTEN item_params

I POSTEN item_params gemmes de tilpassede vareparametre, du har defineret. Bemærk! Foruddefinerede vareparametre såsom item_id og item_name er ikke inkluderet her. De eksporteres i stedet som eksplicitte felter.

Det sæt parametre, der er gemt i POSTEN item_params, er unikt for hver implementering. Se Foretag måling af e-handel for at få flere oplysninger om e-handelsimplementeringer og Google Analytics 4-matrixen "items" (varer).

Feltnavn Datatype Beskrivelse
items.item_params.key STRENG Vareparameterens navn.
items.item_params.value POST En post, der indeholder vareparameterens værdi.
items.item_params.value.string_value STRENG Hvis vareparameteren er repræsenteret ved en streng, udfyldes dette felt med værdien.
items.item_params.value.int_value HELTAL Hvis vareparameteren er repræsenteret ved et heltal, udfyldes dette felt med værdien.
items.item_params.value.double_value FLOAT Hvis vareparameteren er repræsenteret ved en dobbeltværdi, udfyldes dette felt med værdien.
items.item_params.value.float_value FLOAT Hvis vareparameteren er repræsenteret ved en værdi med flydende komma, udfyldes dette felt med værdien.

Rækker

Data for en enkelt hændelse kan vises i en eller flere rækker, afhængigt af om den indeholder gentagne RECORDS. En page_view-hændelse med flere event_params ligner f.eks. følgende tabel. Den første række indeholder hændelsesnavn, dato, tidsstempel og andre ikke-gentagne dataelementer. RECORDEN event_params gentages for hver parameter, der er knyttet til hændelsen. Disse gentagne RECORDS udfyldes i efterfølgende rækker direkte under den første række med hændelser.

event_date event_timestamp event_name event_params.key event_params_value.string_value
20220222 1643673600483790 page_view page_location https://example.com
      page_title Start
      medium henvisning
      kilde google
      page_referrer https://www.google.com
      <parameters...> <values...>

Disse hændelsesdata vises som følger på GA4-brugerfladen.

Overvejelser vedrørende opdatering af SDK'er til Android 17.2.5 (eller nyere) og/eller iOS 16.20.0 (eller nyere)

Hvis du har brugt ældre versioner af disse SDK'er og planlægger at opgradere til Android 17.2.5 (eller nyere) og/eller iOS 16.20.0 (eller nyere), skal du være opmærksom på følgende:

• For at kunne bruge det aktuelle BigQuery Export-skema skal du opgradere din SDK til Android 17.2.5 (eller nyere) og/eller iOS 16.20.0 (eller nyere). Hvis du bruger ældre SDK-versioner, afspejler de eksporterede data det gamle skema
  • Efter opgraderingen har du kun adgang til varedata i repeated items-matrixen. Varedata er ikke længere tilgængelige i standardhændelsesparametre, hvilket ellers har været tilfældet i ældre SDK-versioner.
  • Denne ændring blev foretaget for at understøtte analyse af flere produkter.
  • Det kan som en konsekvens heraf være nødvendigt at justere dine referencer til vare-/produktdata.
Brug dette script til at migrere tidligere genererede BigQuery-datasæt fra det gamle eksportskema til det nye.
  1. Log ind på siden Cloud Platform Console > Manage resources.
  2. Åbn det projekt, hvis data du vil migrere, og klik på Activate Google Cloud Shell øverst på siden.
  3. Kopiér nedenstående script til en fil med navnet migration_script.sql, når skallen åbnes:
    1. Udsted kommandoen cat > migration_script.sql.
    2. Kopiér nedenstående script, og indsæt det i skallen.
    3. Tryk på Ctrl + D for at gemme og afslutte.
    Script (migration_script.sql):
      SELECT
      @date AS event_date,
      event.timestamp_micros AS event_timestamp,
      event.previous_timestamp_micros AS event_previous_timestamp,
      event.name AS event_name,
      event.value_in_usd  AS event_value_in_usd,
       user_dim.bundle_info.bundle_sequence_id AS event_bundle_sequence_id,
      user_dim.bundle_info.server_timestamp_offset_micros as event_server_timestamp_offset,
      (
      SELECT
        ARRAY_AGG(STRUCT(event_param.key AS key,
            STRUCT(event_param.value.string_value AS string_value,
              event_param.value.int_value AS int_value,
              event_param.value.double_value AS double_value,
              event_param.value.float_value AS float_value) AS value))
      FROM
        UNNEST(event.params) AS event_param) AS event_params,
      user_dim.first_open_timestamp_micros AS user_first_touch_timestamp,
      user_dim.user_id AS user_id,
      user_dim.app_info.app_instance_id AS user_pseudo_id,
      "" AS stream_id,
      user_dim.app_info.app_platform AS platform,
      STRUCT( user_dim.ltv_info.revenue AS revenue,
        user_dim.ltv_info.currency AS currency ) AS user_ltv,
      STRUCT( user_dim.traffic_source.user_acquired_campaign AS name,
          user_dim.traffic_source.user_acquired_medium AS medium,
          user_dim.traffic_source.user_acquired_source AS source ) AS traffic_source,
      STRUCT( user_dim.geo_info.continent AS continent,
        user_dim.geo_info.country AS country,
        user_dim.geo_info.region AS region,
        user_dim.geo_info.city AS city ) AS geo,
      STRUCT( user_dim.device_info.device_category AS category,
        user_dim.device_info.mobile_brand_name,
        user_dim.device_info.mobile_model_name,
        user_dim.device_info.mobile_marketing_name,
        user_dim.device_info.device_model AS mobile_os_hardware_model,
        @platform AS operating_system,
        user_dim.device_info.platform_version AS operating_system_version,
        user_dim.device_info.device_id AS vendor_id,
        user_dim.device_info.resettable_device_id AS advertising_id,
        user_dim.device_info.user_default_language AS language,
        user_dim.device_info.device_time_zone_offset_seconds AS time_zone_offset_seconds,
        IF(user_dim.device_info.limited_ad_tracking, "Yes", "No") AS is_limited_ad_tracking ) AS device,
      STRUCT( user_dim.app_info.app_id AS id,
        @firebase_app_id  AS firebase_app_id,
        user_dim.app_info.app_version AS version,
        user_dim.app_info.app_store AS install_source ) AS app_info,
      (
      SELECT
        ARRAY_AGG(STRUCT(user_property.key AS key,
            STRUCT(user_property.value.value.string_value AS string_value,
              user_property.value.value.int_value AS int_value,
              user_property.value.value.double_value AS double_value,
              user_property.value.value.float_value AS float_value,
              user_property.value.set_timestamp_usec AS set_timestamp_micros ) AS value))
      FROM
        UNNEST(user_dim.user_properties) AS user_property) AS user_properties
    FROM
      `SCRIPT_GENERATED_TABLE_NAME`,
      UNNEST(event_dim) AS event

4. Åbn en ny skal, og kopiér nedenstående bash-script til en fil med navnet migration.sh:
    1. Udsted kommandoen cat > migration.sh.
    2. Kopiér nedenstående script, og indsæt det i skallen.
    3. Tryk på Ctrl + D for at gemme og afslutte.
    Rediger nedenstående script, så det indeholder dit Analytics-ejendoms-id, BigQuery-projekt-id, Firebase-app-id, BigQuery-datasættets navn samt start- og slutdato for de ønskede data.
    Script (migration.sh):
    # Analytics-ejendoms-id for projektet. Det kan du finde under Analytics-indstillingerne i Firebase.
    PROPERTY_ID = dit Analytics-ejendoms-id

# BigQuery Export-projekt.
    BQ_PROJECT_ID="your BigQuery Project ID" (f.eks. "firebase-public-project")

# Appens Firebase App-id.
    FIREBASE_APP_ID="your Firebase App ID" (f.eks. "1:300830567303:ios:09b1ab1d3ca29bda")

# Det datasæt, der skal importeres fra.
    BQ_DATASET="navnet på BigQuery-datasættet, som du vil importere fra" (f.eks. "com_firebase_demo_IOS")

# Platform
    PLATFORM="appens platform. ANDROID eller IOS"

# Det datointerval, som du vil køre migreringen for, inklusive [START_DATE,END_DATE].
    START_DATE=20180324
    END_DATE=20180327

# Undlad at redigere scriptet, medmindre du ved, hvad du laver)
    startdate=$(date -d"$START_DATE"  +%Y%m%d) || exit -1
    enddate=$(date -d"$END_DATE"  +%Y%m%d) || exit -1

# Følg op på datoerne.
    DATE="$startdate"
    while [ "$DATE" -le "$enddate" ]; do

# BQ table constructed from above params.
            BQ_TABLE="$BQ_PROJECT_ID.$BQ_DATASET.app_events_$DATE"

echo "Migrating $BQ_TABLE"

cat migration_script.sql | sed -e "s/SCRIPT_GENERATED_TABLE_NAME/$BQ_TABLE/g" | bq query \
            --debug_mode \
            --allow_large_results \
            --noflatten_results \
            --use_legacy_sql=False \
            --destination_table analytics_$PROPERTY_ID.events_$DATE \
            --batch \
            --append_table \
            --parameter=firebase_app_id::$FIREBASE_APP_ID \
            --parameter=date::$DATE \
            --parameter=platform::$PLATFORM \
            --project_id=$BQ_PROJECT_ID

temp=$(date -I -d "$DATE + 1 day")
            DATE=$(date -d "$temp" +%Y%m%d)

done
    exit

# END OF SCRIPT

5. Åbn en ny skal, og udsted kommandoen bash migration.sh.
Gammelt eksportskema

user_dim

Feltnavn Datatype Beskrivelse
user_dim POST En registrering af brugerdimensioner.
user_dim.user_id STRENG User ID, som angives ved hjælp af setUserId API.
user_dim.first_open_timestamp_micros HELTAL Det tidspunkt (angivet i mikrosekunder), hvor brugeren åbnede appen første gang.
user_dim.user_properties POST En gentaget registrering af brugeregenskaber, der angives ved hjælp af setUserProperty API.
user_dim.user_properties.key STRENG Navnet på brugeregenskaben.
user_dim.user_properties.value POST En registrering til oplysninger om brugeregenskaben.
user_dim.user_properties.value.value POST En registrering til værdien for brugeregenskab.
user_dim.user_properties.value.value.string_value STRENG Strengværdien for brugeregenskaben.
user_dim.user_properties.value.value.int_value HELTAL Heltalsværdien for brugeregenskaben.
user_dim.user_properties.value.value.double_value FLOAT Dobbeltværdien for brugeregenskaben.
user_dim.user_properties.value.set_timestamp_usec HELTAL Det tidspunkt (angivet i mikrosekunder), hvor brugeregenskaben senest blev registreret.
user_dim.user_properties.value.index HELTAL Indekset (0-24) for brugeregenskaben.
user_dim.device_info POST En registrering af enhedsoplysninger.
user_dim.device_info.device_category STRENG Enhedskategorien (mobilenhed, tablet eller computer).
user_dim.device_info.mobile_brand_name STRENG Enhedsbrandets navn.
user_dim.device_info.mobile_model_name STRENG Enhedsmodellens navn.
user_dim.device_info.mobile_marketing_name STRENG Enhedens markedsføringsnavn.
user_dim.device_info.device_model STRENG Enhedsmodellen.
user_dim.device_info.platform_version STRENG OS-versionen.
user_dim.device_info.device_id STRENG IDFV (præsenteres kun, hvis IDFA ikke er tilgængeligt).
user_dim.device_info.resettable_device_id STRENG Annoncerings-id/IDFA.
user_dim.device_info.user_default_language STRENG OS-sproget.
user_dim.device_info.device_time_zone_offset_seconds HELTAL Tidsforskydningen i forhold til GMT i sekunder.
user_dim.device_info.limited_ad_tracking BOOLESK VÆRDI Enhedens indstilling for begrænsning af annoncesporing.
user_dim.geo_info POST En registrering af brugerens geografiske oplysninger.
user_dim.geo_info.continent STRENG Det kontinent, hvorfra hændelser blev rapporteret, baseret på IP-adressen.
user_dim.geo_info.country STRENG Det land, hvorfra hændelser blev rapporteret, baseret på IP-adressen.
user_dim.geo_info.region STRENG Den region, hvorfra hændelser blev rapporteret, baseret på IP-adressen.
user_dim.geo_info.city STRENG Den by, hvorfra hændelser blev rapporteret, baseret på IP-adressen.
user_dim.app_info POST En registrering af oplysninger om appen.
user_dim.app_info.app_version STRENG Appens versionsnavn (Android) eller korte pakkeversion.
user_dim.app_info.app_instance_id STRENG Det entydige id for denne forekomst af appen.
user_dim.app_info.app_store STRENG Butikken, som har installeret denne app.
user_dim.app_info.app_platform STRENG Platformen, som denne app kører på.
user_dim.traffic_source POST Navnet på den trafikkilde, der blev brugt til at hverve brugeren. Dette felt udfyldes ikke i intradagstabeller.
user_dim.traffic_source.user_acquired_campaign STRENG Navnet på den marketingkampagne, som hvervede brugeren. Dette felt udfyldes ikke i intradagstabeller.
user_dim.traffic_source.user_acquired_medium STRENG Navnet på det medie (betalt søgning, organisk søgning, mail osv.), som hvervede brugeren. Dette felt udfyldes ikke i intradagstabeller.
user_dim.traffic_source.user_acquired_source STRENG Navnet på det netværk, som hvervede brugeren. Dette felt udfyldes ikke i intradagstabeller.
user_dim.bundle_info POST En registrering af oplysninger om den pakke, hvori disse hændelser blev uploadet.
user_dim.bundle_info.bundle_sequence_id HELTAL Det fortløbende id for den pakke, hvori disse hændelser blev uploadet.
user_dim.ltv_info POST En registrering af levetidsværdioplysninger om denne bruger. Dette felt udfyldes ikke i intradagstabeller.
user_dim.ltv_info.revenue FLOAT Levetidsværdien (omsætning) for denne bruger. Dette felt udfyldes ikke i intradagstabeller.
user_dim.ltv_info.currency STRENG Levetidsværdien (valuta) for denne bruger. Dette felt udfyldes ikke i intradagstabeller.

event_dim

Feltnavn Datatype Beskrivelse
event_dim POST En gentaget registrering af oplysninger om hændelser i denne pakke.
event_dim.date STRENG Datoen, hvor denne hændelse blev logget (ÅÅÅÅMMDD-format i den registrerede tidszone for din app).
event_dim.name STRENG Navnet på denne hændelse.
event_dim.params POST En gentaget registrering af de parametre, der er knyttet til denne hændelse.
event_dim.params.key STRENG Hændelsesparameterens nøgle.
event_dim.params.value POST En registrering af hændelsesparameterens værdi.
event_dim.params.value.string_value STRENG Strengværdien for hændelsesparameteren.
event_dim.params.value.int_value HELTAL Hændelsesparameterens heltalsværdi.
event_dim.params.value.double_value FLOAT Dobbeltværdien for hændelsesparameteren.
event_dim.timestamp_micros HELTAL Tidspunktet (i mikrosekunder, UTC), hvor denne hændelse blev logget på klienten.
event_dim.previous_timestamp_micros HELTAL Tidspunktet (i mikrosekunder, UTC), hvor denne hændelse tidligere blev logget på klienten.