[GA4] Esquema de BigQuery Export

Aquest article explica el format i l'esquema de les dades de la propietat de Google Analytics 4 i de les dades de Google Analytics for Firebase que s'exporten a BigQuery.

Conjunts de dades

Per a cada propietat de Google Analytics 4 i cada projecte de Firebase enllaçat a BigQuery, un conjunt de dades únic anomenat "analytics_<id_propietat>" s'afegeix al projecte de BigQuery. L'identificador de propietat fa referència a l'identificador de propietat d'Analytics, que podeu trobar a la configuració de la propietat de Google Analytics 4 i a la configuració de l'analítica d'aplicacions a Firebase. Cada propietat de Google Analytics 4 i cada aplicació que tingui activada l'exportació de BigQuery exportaran les seves dades a aquest conjunt de dades únic.

Taules

Dins de cada conjunt de dades, es crea una taula anomenada events_YYYYMMDD cada dia si està activada l'opció d'exportació diària.

Si l'opció d'exportació en continu està activada, es crea la taula events_intraday_YYYYMMDD, que s'emplena de manera continuada a mesura que es registren esdeveniments al llarg del dia. Aquesta taula se suprimeix al final de cada dia un cop s'ha completat events_YYYYMMDD.

No tots els dispositius en què s'activen els esdeveniments envien les seves dades a Analytics el mateix dia en què s'activen. Per tenir en compte aquesta latència, Analytics actualitzarà les taules diàries (events_YYYYMMDD) amb esdeveniments per a aquestes dates fins a tres dies després de les dates dels esdeveniments. Els esdeveniments tindran la marca de temps correcta independentment de si arriben tard. Els esdeveniments que arribin després d'aquest període de tres dies no es registraran.

Si utilitzeu la zona de proves de BigQuery, no es durà a terme cap importació intradia d'esdeveniments i s'aplicaran límits addicionals.

Feu l'actualització des de la zona de proves si voleu dur a terme importacions intradia.

Columnes

Cada columna de la taula events_YYYYMMDD representa un paràmetre específic d'esdeveniment. Tingueu en compte que alguns paràmetres estan imbricats en registres, i alguns registres, com ara items i event_params, es poden repetir. Més avall es descriuen les columnes de la taula.

esdeveniment
Els camps event contenen informació que identifica un esdeveniment de manera única.
Nom del camp Tipus de dades Descripció
event_date CADENA Data en què s'ha registrat l'esdeveniment (amb el format AAAAMMDD a la zona horària registrada de l'aplicació).
event_timestamp ENTER Hora (UTC, en microsegons) en què l'esdeveniment s'ha registrat al client.
event_previous_timestamp ENTER Hora (UTC, en microsegons) en què l'esdeveniment s'ha registrat prèviament al client.
event_name CADENA Nom de l'esdeveniment.
event_value_in_usd FLOTANT Valor de conversió de moneda (en USD) del paràmetre "value" de l'esdeveniment.
event_bundle_sequence_id ENTER Identificador seqüencial del paquet en què s'han penjat aquests esdeveniments.
event_server_timestamp_offset ENTER Compensació de la marca de temps entre el temps de recollida i el temps de pujada, en microsegons.

Registre event_params

El REGISTRE event_params pot emmagatzemar paràmetres d'esdeveniment contextuals i del nivell de campanya, així com qualsevol paràmetre d'esdeveniment definit per l'usuari.El registre event_params es repeteix per a cada clau associada a un esdeveniment.

El conjunt de paràmetres emmagatzemats al registre event_params és únic per a cada implementació. Per veure la llista completa de paràmetres d'esdeveniment de la vostra implementació, consulteu la llista de paràmetres d'esdeveniment

Nom del camp Tipus de dades Descripció
event_params.key CADENA Nom del paràmetre d'esdeveniment.
event_params.value REGISTRE Registre que conté el valor del paràmetre d'esdeveniment.
event_params.value.string_value CADENA Si el paràmetre d'esdeveniment està representat per una cadena, com ara un URL o un nom de campanya, s'emplena en aquest camp.
event_params.value.int_value ENTER Si el paràmetre d'esdeveniment està representat per un enter, s'emplena en aquest camp.
event_params.value.double_value FLOTANT Si el paràmetre d'esdeveniment està representat per un valor doble, s'emplena en aquest camp.
event_params.value.float_value FLOTANT Si el paràmetre d'esdeveniment està representat per un valor de coma flotant, s'emplena en aquest camp. Actualment, aquest camp no s'utilitza.

REGISTRE item_params

El REGISTRE item_params pot emmagatzemar paràmetres d'article, així com qualsevol paràmetre d'article definit per l'usuari. El conjunt de paràmetres emmagatzemats al REGISTRE item_params és únic per a cada implementació.

Nom del camp Tipus de dades Descripció
item_params.key CADENA Nom del paràmetre d'article.
item_params.value REGISTRE Registre que conté el valor del paràmetre d'article.
item_params.value.string_value CADENA Si el paràmetre d'article està representat per una cadena, s'emplena en aquest camp.
item_params.value.int_value ENTER Si el paràmetre d'article està representat per un enter, s'emplena en aquest camp.
item_params.value.double_value FLOTANT Si el paràmetre d'article està representat per un valor doble, s'emplena en aquest camp.
item_params.value.float_value FLOTANT Si el paràmetre d'article està representat per un valor de coma flotant, s'emplena en aquest camp.
user
Els camps user contenen informació que identifica de manera única l'usuari associat a l'esdeveniment.
Nom del camp Tipus de dades Descripció
is_active_user BOOLEÀ

Si l'usuari ha estat actiu (True) o inactiu (False) en qualsevol moment del dia natural.

Només s'inclou a les taules diàries (events_YYYYMMDD).

user_id CADENA Identificador únic assignat a un usuari.
user_pseudo_id CADENA Identificador pseudònim de l'usuari (p. ex., l'identificador d'instància d'aplicació).
user_first_touch_timestamp ENTER Hora (en microsegons) en què l'usuari ha obert l'aplicació o ha visitat el lloc web per primer cop.

Camps privacy_info

Els camps privacy_info contenen informació basada en l'estat de consentiment d'un usuari quan el mode de consentiment està activat.
Nom del camp Tipus de dades Descripció
privacy_info.ads_storage CADENA

Indica si la orientació d'un anunci està activada per a un usuari.

Valors possibles: Sí, No i Sense definir.

privacy_info.analytics_storage CADENA

Indica si l'emmagatzematge d'Analytics està activat per a l'usuari.

Valors possibles: Sí, No i Sense definir.

privacy_info.uses_transient_token CADENA

Indica si un usuari web ha denegat l'emmagatzematge d'Analytics i el desenvolupador ha activat el mesurament sense galetes basat en testimonis transitoris inclosos a les dades del servidor.

Valors possibles: Sí, No i Sense definir.

Registre user_properties

El registre user_properties conté les propietats d'usuari que heu definit. Es repeteix per a cada clau associada a un usuari.
Nom del camp Tipus de dades Descripció
user_properties.key CADENA Nom de la propietat d'usuari.
user_properties.value REGISTRE Registre del valor de la propietat d'usuari.
user_properties.value.string_value CADENA Valor de la cadena de la propietat d'usuari.
user_properties.value.int_value ENTER Valor enter de la propietat d'usuari.
user_properties.value.double_value FLOTANT Valor doble de la propietat d'usuari.
user_properties.value.float_value FLOTANT Aquest camp no s'utilitza actualment.
user_properties.value.set_timestamp_micros ENTER Hora (en microsegons) en què s'ha definit la propietat d'usuari per últim cop.

Registre user_ltv

El registre user_ltv conté informació sobre el valor del temps de vida de l'usuari. Aquest registre no s'emplena a les taules intradia.
Nom del camp Tipus de dades Descripció
user_ltv.revenue FLOTANT Valor del temps de vida (ingressos) de l'usuari. Aquest camp no s'emplena a les taules intradia.
user_ltv.currency CADENA Valor del temps de vida (moneda) de l'usuari. Aquest camp no s'emplena a les taules intradia.
device
El registre device conté informació sobre el dispositiu des del qual s'ha originat l'esdeveniment.
Nom del camp Tipus de dades Descripció
device.category CADENA Categoria del dispositiu (mòbil, tauleta o ordinador).
device.mobile_brand_name CADENA Nom de la marca del dispositiu.
device.mobile_model_name CADENA Nom del model del dispositiu.
device.mobile_marketing_name CADENA Nom comercial del dispositiu.
device.mobile_os_hardware_model CADENA Informació sobre el model del dispositiu recuperada directament del sistema operatiu.
device.operating_system CADENA Sistema operatiu del dispositiu.
device.operating_system_version CADENA Versió del sistema operatiu.
device.vendor_id CADENA Identificador de proveïdor o IDFV (només si l'identificador de publicitat o IDFA no s'ha recollit).
device.advertising_id CADENA Identificador de publicitat o IDFA.
device.language CADENA Idioma del sistema operatiu.
device.time_zone_offset_seconds ENTER Diferència horària respecte de GMT en segons.
device.is_limited_ad_tracking BOOLEÀ

Opció de configuració Limita el seguiment d'anuncis del dispositiu.

A iOS14+, torna un valor "false" si l'IDFA no és zero.

device.web_info.browser CADENA Navegador en què l'usuari ha vist el contingut.
device.web_info.browser_version CADENA Versió del navegador en què l'usuari ha vist el contingut.
device.web_info.hostname CADENA Nom d'amfitrió associat a l'esdeveniment registrat.

geo

El registre geo conté informació sobre la ubicació geogràfica en què s'ha iniciat l'esdeveniment.
Nom del camp Tipus de dades Descripció
geo.continent CADENA Continent en què s'ha recollit informació sobre els esdeveniments, segons l'adreça IP.
geo.sub_continent CADENA Subcontinent en què s'ha recollit informació sobre els esdeveniments, segons l'adreça IP.
geo.country CADENA País en què s'ha recollit informació sobre els esdeveniments, segons l'adreça IP.
geo.region CADENA Regió en què s'ha recollit informació sobre els esdeveniments, segons l'adreça IP.
geo.metro CADENA Àrea metropolitana en què s'ha recollit informació sobre els esdeveniments, segons l'adreça IP.
geo.city CADENA Ciutat en què s'ha recollit informació sobre els esdeveniments, segons l'adreça IP.
app_info
El registre app_info conté informació sobre l'aplicació en què s'ha iniciat l'esdeveniment.
Nom del camp Tipus de dades Descripció
app_info.id CADENA Nom o identificador de paquet de l'aplicació.
app_info.firebase_app_id CADENA Identificador d'aplicació Firebase associat a l'aplicació.
app_info.install_source CADENA Botiga a través de la qual s'ha instal·lat l'aplicació.
app_info.version CADENA Número de versió (versionName) de l'aplicació (Android) o versió curta del paquet.
collected_traffic_source

El registre collected_traffic_source conté les dades de la font del trànsit que s'han recollit amb l'esdeveniment.

Nom del camp Tipus de dades Descripció
manual_campaign_id CADENA Identificador de la campanya manual (utm_id) que s'ha recollit amb l'esdeveniment.
manual_campaign_name CADENA Nom de la campanya manual (utm_campaign) que s'ha recollit amb l'esdeveniment.
manual_source CADENA Font manual de la campanya (utm_source) que s'ha recollit amb l'esdeveniment. També inclou paràmetres analitzats a partir de paràmetres de referència, no només valors UTM.
manual_medium CADENA Mitjà manual de la campanya (utm_medium) que s'ha recollit amb l'esdeveniment. També inclou paràmetres analitzats a partir de paràmetres de referència, no només valors UTM.
manual_term CADENA Paraula clau o terme de la campanya manual (utm_term) que s'ha recollit amb l'esdeveniment.
manual_content CADENA Metadades addicionals de la campanya manual (utm_content) que s'han recollit amb l'esdeveniment.
gclid CADENA Identificador de clic de Google que s'ha recollit amb l'esdeveniment.
dclid CADENA Identificador de Google Marketing Platform (GMP) que s'ha recollit amb l'esdeveniment.
srsltid  CADENA Identificador de Google Merchant Center que s'ha recollit amb l'esdeveniment.
traffic_source

El registre traffic_source conté informació sobre la font del trànsit amb què primer es va adquirir l'usuari. Aquest registre no s'emplena a les taules intradia.

Nota: els valors de traffic_source no canvien si l'usuari interacciona amb campanyes posteriors després de la instal·lació.

Nom del camp Tipus de dades Descripció
traffic_source.name CADENA Nom de la campanya de màrqueting amb què primer es va adquirir l'usuari. Aquest camp no s'emplena a les taules intradia.
traffic_source.medium CADENA Nom del mitjà (cerca de pagament, cerca orgànica, correu electrònic, etc.) amb què primer es va adquirir l'usuari. Aquest camp no s'emplena a les taules intradia.
traffic_source.source CADENA Nom de la xarxa amb què primer es va adquirir l'usuari. Aquest camp no s'emplena a les taules intradia.
stream i platform
Els camps stream i platform contenen informació sobre el flux de dades i la plataforma de l'aplicació.
Nom del camp Tipus de dades Descripció
stream_id CADENA Identificador numèric del flux de dades des del qual s'ha originat l'esdeveniment.
platform CADENA Plataforma del flux de dades (web, iOS o Android) des de la qual s'ha originat l'esdeveniment.
ecommerce
El registre ecommerce conté informació sobre qualsevol esdeveniment de comerç electrònic que s'hagi configurat en un lloc web o aplicació.
Nom del camp Tipus de dades Descripció
ecommerce.total_item_quantity ENTER Nombre total d'articles de l'esdeveniment, que és la suma d'items.quantity.
ecommerce.purchase_revenue_in_usd FLOTANT Ingressos per compres d'aquest esdeveniment, que es representen en USD amb una unitat estàndard. Només s'emplena per als esdeveniments de compra.
ecommerce.purchase_revenue FLOTANT Ingressos per compres d'aquest esdeveniment, que es representen en la moneda local amb una unitat estàndard. Només s'emplena per als esdeveniments de compra.
ecommerce.refund_value_in_usd FLOTANT Import del reembossament d'aquest esdeveniment, que es representa en USD amb una unitat estàndard. Només s'emplena per als esdeveniments de reembossament.
ecommerce.refund_value FLOTANT Import del reembossament d'aquest esdeveniment, que es representa en la moneda local amb una unitat estàndard. Només s'emplena per als esdeveniments de reembossament.
ecommerce.shipping_value_in_usd FLOTANT Cost d'enviament d'aquest esdeveniment, que es representa en USD amb una unitat estàndard.
ecommerce.shipping_value FLOTANT Cost d'enviament d'aquest esdeveniment, que es representa en la moneda local.
ecommerce.tax_value_in_usd FLOTANT Valor fiscal d'aquest esdeveniment, que es representa en USD amb una unitat estàndard.
ecommerce.tax_value FLOTANT Valor fiscal d'aquest esdeveniment, que es representa en la moneda local amb una unitat estàndard.
ecommerce.transaction_id CADENA Identificador de la transacció de comerç electrònic.
ecommerce.unique_items ENTER Nombre d'articles únics d'aquest esdeveniment, segons item_id, item_name i item_brand.
items
El REGISTRE items conté informació sobre els articles inclosos en un esdeveniment. Es repeteix per a cada element.
Nom del camp Tipus de dades Descripció
items.item_id CADENA Identificador de l'article.
items.item_name CADENA Nom de l'article.
items.item_brand CADENA Marca de l'article.
items.item_variant CADENA Variant de l'article.
items.item_category CADENA Categoria de l'article.
items.item_category2 CADENA Subcategoria de l'article.
items.item_category3 CADENA Subcategoria de l'article.
items.item_category4 CADENA Subcategoria de l'article.
items.item_category5 CADENA Subcategoria de l'article.
items.price_in_usd FLOTANT Preu de l'article, en USD amb una unitat estàndard.
items.price FLOTANT Preu de l'article en la moneda local.
items.quantity ENTER Quantitat de l'article. La quantitat es defineix en 1 si no s'especifica.
items.item_revenue_in_usd FLOTANT Ingressos d'aquest article, que es calculen com a price_in_usd × quantity. Només s'emplena per als esdeveniments de compra i es representa en USD amb una unitat estàndard.
items.item_revenue FLOTANT Ingressos d'aquest article, que es calculen com a price × quantity. Només s'emplena per als esdeveniments de compra i es representa en la moneda local amb una unitat estàndard.
items.item_refund_in_usd FLOTANT Valor del reembossament d'aquest article, que es calcula com a price_in_usd × quantity. Només s'emplena per a esdeveniments de reembossament i es representa en USD amb una unitat estàndard.
items.item_refund FLOTANT Valor del reembossament d'aquest article, que es calcula com a price × quantity. Només s'emplena per als esdeveniments de reembossament i es representa en moneda local amb una unitat estàndard.
items.coupon CADENA Codi de cupó aplicat a aquest article.
items.affiliation CADENA Afiliació de producte per designar la ubicació d'una empresa de subministrament de serveis o d'un establiment físic.
items.location_id CADENA Ubicació associada a l'article.
items.item_list_id CADENA Identificador de la llista en què s'ha mostrat l'article a l'usuari.
items.item_list_name CADENA Nom de la llista en què s'ha mostrat l'article a l'usuari.
Items.item_list_index CADENA Posició de l'article en una llista.
items.promotion_id CADENA Identificador d'una promoció de producte.
items.promotion_name CADENA Nom d'una promoció de producte.
items.creative_name CADENA Nom d'una creativitat utilitzada en un espai promocional.
items.creative_slot CADENA Nom d'un espai de creativitat.

REGISTRE item_params

El REGISTRE item_params emmagatzema els paràmetres d'article personalitzats que heu definit. Tingueu en compte que els paràmetres d'article predefinits, com ara item_id, item_name, etc., no s'inclouen aquí, sinó que s'exporten com a camps explícits.

El conjunt de paràmetres emmagatzemats al REGISTRE event_params és únic per a cada implementació. Per obtenir més informació sobre les implementacions de comerç electrònic i la matriu items de Google Analytics 4, consulteu l'article sobre com es pot mesurar el comerç electrònic.

Nom del camp Tipus de dades Descripció
items.item_params.key CADENA Nom del paràmetre d'article.
items.item_params.value REGISTRE Registre que conté el valor del paràmetre d'article.
items.item_params.value.string_value CADENA Si el paràmetre d'article està representat per una cadena, s'emplena en aquest camp.
items.item_params.value.int_value ENTER Si el paràmetre d'article està representat per un enter, s'emplena en aquest camp.
items.item_params.value.double_value FLOTANT Si el paràmetre d'article està representat per un valor doble, s'emplena en aquest camp.
items.item_params.value.float_value FLOTANT Si el paràmetre d'article està representat per un valor de coma flotant, s'emplena en aquest camp.

Files

Les dades d'un sol esdeveniment es poden representar en una o diverses files, en funció de si conté registres repetits. Un esdeveniment page_view amb diversos event_params, per exemple, tindrà un aspecte semblant a la taula següent. La fila inicial conté el nom de l'esdeveniment, la data, la marca de temps i altres elements de dades no repetits. El registre event_params es repeteix per a cada paràmetre associat a l'esdeveniment. Aquests registres repetits s'emplenen en files posteriors directament a sota de la fila d'esdeveniment inicial.

event_date event_timestamp event_name event_params.key event_params_value.string_value
20220222 1643673600483790 page_view page_location https://example.com
      page_title Home
      medium referral
      source google
      page_referrer https://www.google.com
      <paràmetres...> <valors...>

Aquestes dades d'esdeveniment es mostren de la manera següent a la interfície d'usuari de GA4.

Consideracions per actualitzar els SDK a Android 17.2.5 (o versions posteriors) o iOS 16.20.0 (o versions posteriors)

Si heu utilitzat versions anteriors de qualsevol dels paquets de desenvolupament de programari (SDK) i teniu previst actualitzar-les a Android 17.2.5 o iOS 16.20.0 (o versions posteriors), tingueu en compte els aspectes següents:

• Per utilitzar l'esquema de BigQuery Export actual, heu d'actualitzar l'SDK a Android 17.2.5 o iOS 16.20.0 (o versions posteriors). Quan utilitzeu versions anteriors de l'SDK, les dades exportades reflecteixen l'esquema antic
  • A partir del moment que feu l'actualització, només podreu accedir a les dades d'articles de la matriu d'articles repetits. Les dades d'articles deixaran d'estar disponibles als paràmetres d'esdeveniment estàndard tal com passava a les versions anteriors de l'SDK.
  • S'ha fet aquest canvi per admetre l'anàlisi de diversos productes.
  • Com a conseqüència, és possible que hàgiu d'ajustar les referències a les dades d'article o de producte.
Script que cal utilitzar per migrar els conjunts de dades de BigQuery existents de l'esquema d'exportació antic al nou
  1. Inicieu la sessió a la pàgina Cloud Platform Console (consola de Cloud Platform) > Manage resources (Gestiona els recursos).
  2. Obriu el projecte del qual voleu migrar les dades i, a la part superior de la pàgina, feu clic a Activate Google Cloud Shell (Activa Google Cloud Shell).
  3. Quan s'obri el shell, copieu l'script següent en un fitxer anomenat migration_script.sql:
    1. Envieu l'ordre cat > migration_script.sql.
    2. Copieu l'script que hi ha més avall i enganxeu-lo al shell.
    3. Premeu Ctrl+D per desar i sortir.
    Script (migration_script.sql):
      SELECT
      @date AS event_date,
      event.timestamp_micros AS event_timestamp,
      event.previous_timestamp_micros AS event_previous_timestamp,
      event.name AS event_name,
      event.value_in_usd  AS event_value_in_usd,
       user_dim.bundle_info.bundle_sequence_id AS event_bundle_sequence_id,
      user_dim.bundle_info.server_timestamp_offset_micros as event_server_timestamp_offset,
      (
      SELECT
        ARRAY_AGG(STRUCT(event_param.key AS key,
            STRUCT(event_param.value.string_value AS string_value,
              event_param.value.int_value AS int_value,
              event_param.value.double_value AS double_value,
              event_param.value.float_value AS float_value) AS value))
      FROM
        UNNEST(event.params) AS event_param) AS event_params,
      user_dim.first_open_timestamp_micros AS user_first_touch_timestamp,
      user_dim.user_id AS user_id,
      user_dim.app_info.app_instance_id AS user_pseudo_id,
      "" AS stream_id,
      user_dim.app_info.app_platform AS platform,
      STRUCT( user_dim.ltv_info.revenue AS revenue,
        user_dim.ltv_info.currency AS currency ) AS user_ltv,
      STRUCT( user_dim.traffic_source.user_acquired_campaign AS name,
          user_dim.traffic_source.user_acquired_medium AS medium,
          user_dim.traffic_source.user_acquired_source AS source ) AS traffic_source,
      STRUCT( user_dim.geo_info.continent AS continent,
        user_dim.geo_info.country AS country,
        user_dim.geo_info.region AS region,
        user_dim.geo_info.city AS city ) AS geo,
      STRUCT( user_dim.device_info.device_category AS category,
        user_dim.device_info.mobile_brand_name,
        user_dim.device_info.mobile_model_name,
        user_dim.device_info.mobile_marketing_name,
        user_dim.device_info.device_model AS mobile_os_hardware_model,
        @platform AS operating_system,
        user_dim.device_info.platform_version AS operating_system_version,
        user_dim.device_info.device_id AS vendor_id,
        user_dim.device_info.resettable_device_id AS advertising_id,
        user_dim.device_info.user_default_language AS language,
        user_dim.device_info.device_time_zone_offset_seconds AS time_zone_offset_seconds,
        IF(user_dim.device_info.limited_ad_tracking, "Yes", "No") AS is_limited_ad_tracking ) AS device,
      STRUCT( user_dim.app_info.app_id AS id,
        @firebase_app_id  AS firebase_app_id,
        user_dim.app_info.app_version AS version,
        user_dim.app_info.app_store AS install_source ) AS app_info,
      (
      SELECT
        ARRAY_AGG(STRUCT(user_property.key AS key,
            STRUCT(user_property.value.value.string_value AS string_value,
              user_property.value.value.int_value AS int_value,
              user_property.value.value.double_value AS double_value,
              user_property.value.value.float_value AS float_value,
              user_property.value.set_timestamp_usec AS set_timestamp_micros ) AS value))
      FROM
        UNNEST(user_dim.user_properties) AS user_property) AS user_properties
    FROM
      `SCRIPT_GENERATED_TABLE_NAME`,
      UNNEST(event_dim) AS event

4. Obriu un altre shell i copieu l'script Bash següent en un fitxer anomenat migration.sh:
    1. Envieu l'ordre cat > migration.sh.
    2. Copieu l'script que hi ha més avall i enganxeu-lo al shell.
    3. Premeu Ctrl+D per desar i sortir.
    Modifiqueu l'script següent per incloure el vostre identificador de propietat d'Analytics, l'identificador de projecte de BigQuery, l'identificador de l'aplicació Firebase, el nom del conjunt de dades de BigQuery i les dates d'inici i de finalització de les dades que us interessin.
    Script (migration.sh):
    # Identificador de propietat d'Analytics al projecte. Cerqueu-lo a la configuració d'Analytics a Firebase.
    PROPERTY_ID=el vostre identificador de propietat d'Analytics

# Projecte de BigQuery Export.
    BQ_PROJECT_ID="el vostre identificador de projecte de BigQuery" (p. ex., "firebase-public-project")

# Identificador de l'aplicació Firebase a l'aplicació.
    FIREBASE_APP_ID="el vostre identificador d'aplicació de Firebase" (p. ex., "1:300830567303:ios:09b1ab1d3ca29bda")

# Conjunt de dades del qual s'ha de fer la importació.
    BQ_DATASET="nom del conjunt de dades de BigQuery del qual voleu fer la importació" (p. ex., "com_firebase_demo_IOS")

# Plataforma
    PLATFORM="plataforma de l'aplicació. ANDROID o IOS"

# Interval de dates per al qual voleu executar la migració, incloent-hi [START_DATE,END_DATE].
    START_DATE=20180324
    END_DATE=20180327

# No modifiqueu l'script següent, tret que sapigueu què feu :)
    startdate=$(date -d"$START_DATE"  +%Y%m%d) || exit -1
    enddate=$(date -d"$END_DATE"  +%Y%m%d) || exit -1

# Itereu per les dates.
    DATE="$startdate"
    while [ "$DATE" -le "$enddate" ]; do

# Taula BQ construïda a partir dels paràmetres anteriors.
            BQ_TABLE="$BQ_PROJECT_ID.$BQ_DATASET.app_events_$DATE"

echo "Migrating $BQ_TABLE"

cat migration_script.sql | sed -e "s/SCRIPT_GENERATED_TABLE_NAME/$BQ_TABLE/g" | bq query \
            --debug_mode \
            --allow_large_results \
            --noflatten_results \
            --use_legacy_sql=False \
            --destination_table analytics_$PROPERTY_ID.events_$DATE \
            --batch \
            --append_table \
            --parameter=firebase_app_id::$FIREBASE_APP_ID \
            --parameter=date::$DATE \
            --parameter=platform::$PLATFORM \
            --project_id=$BQ_PROJECT_ID

temp=$(date -I -d "$DATE + 1 day")
            DATE=$(date -d "$temp" +%Y%m%d)

done
    exit

# FINAL DE L'SCRIPT

5. Obriu un shell nou i executeu l'ordre bash migration.sh.
Esquema d'exportació antic

user_dim

Nom del camp Tipus de dades Descripció
user_dim REGISTRE Registre de les dimensions d'usuari.
user_dim.user_id CADENA Identificador d'usuari definit amb l'API setUserId.
user_dim.first_open_timestamp_micros ENTER Hora (en microsegons) en què l'usuari ha obert l'aplicació per primera vegada.
user_dim.user_properties REGISTRE Registre repetit de les propietats d'usuari definides amb l'API setUserProperty.
user_dim.user_properties.key CADENA Nom de la propietat d'usuari.
user_dim.user_properties.value REGISTRE Registre d'informació sobre la propietat d'usuari.
user_dim.user_properties.value.value REGISTRE Registre del valor de la propietat d'usuari.
user_dim.user_properties.value.value.string_value CADENA Valor de la cadena de la propietat d'usuari.
user_dim.user_properties.value.value.int_value ENTER Valor enter de la propietat d'usuari.
user_dim.user_properties.value.value.double_value FLOTANT Valor doble de la propietat d'usuari.
user_dim.user_properties.value.set_timestamp_usec ENTER Hora (en microsegons) en què s'ha definit la propietat d'usuari per últim cop.
user_dim.user_properties.value.index ENTER Índex (0-24) de la propietat d'usuari.
user_dim.device_info REGISTRE Registre d'informació del dispositiu.
user_dim.device_info.device_category CADENA Categoria del dispositiu (mòbil, tauleta o ordinador).
user_dim.device_info.mobile_brand_name CADENA Nom de la marca del dispositiu.
user_dim.device_info.mobile_model_name CADENA Nom del model del dispositiu.
user_dim.device_info.mobile_marketing_name CADENA Nom comercial del dispositiu.
user_dim.device_info.device_model CADENA Model del dispositiu.
user_dim.device_info.platform_version CADENA Versió del sistema operatiu.
user_dim.device_info.device_id CADENA Identificador de proveïdor o IDFV (només si l'identificador de publicitat o IDFA no està disponible).
user_dim.device_info.resettable_device_id CADENA Identificador de publicitat o IDFA.
user_dim.device_info.user_default_language CADENA Idioma del sistema operatiu.
user_dim.device_info.device_time_zone_offset_seconds ENTER Diferència horària respecte de GMT en segons.
user_dim.device_info.limited_ad_tracking BOOLEÀ Opció de configuració Limita el seguiment d'anuncis del dispositiu.
user_dim.geo_info REGISTRE Registre d'informació geogràfica sobre l'usuari.
user_dim.geo_info.continent CADENA Continent en què s'ha recollit informació sobre els esdeveniments, segons l'adreça IP.
user_dim.geo_info.country CADENA País en què s'ha recollit informació sobre els esdeveniments, segons l'adreça IP.
user_dim.geo_info.region CADENA Regió en què s'ha recollit informació sobre els esdeveniments, segons l'adreça IP.
user_dim.geo_info.city CADENA Ciutat en què s'ha recollit informació sobre els esdeveniments, segons l'adreça IP.
user_dim.app_info REGISTRE Registre d'informació sobre l'aplicació.
user_dim.app_info.app_version CADENA Número de versió (versionName) de l'aplicació (Android) o versió curta del paquet.
user_dim.app_info.app_instance_id CADENA Identificador únic d'aquesta instància de l'aplicació.
user_dim.app_info.app_store CADENA Botiga des d'on s'ha instal·lat aquesta aplicació.
user_dim.app_info.app_platform CADENA Plataforma en què s'executa aquesta aplicació.
user_dim.traffic_source REGISTRE Nom de la font del trànsit que s'utilitza per adquirir l'usuari. Aquest camp no s'emplena a les taules intradia.
user_dim.traffic_source.user_acquired_campaign CADENA Nom de la campanya de màrqueting que ha adquirit l'usuari. Aquest camp no s'emplena a les taules intradia.
user_dim.traffic_source.user_acquired_medium CADENA Nom del mitjà (cerca de pagament, cerca orgànica, correu electrònic, etc.) que ha adquirit l'usuari. Aquest camp no s'emplena a les taules intradia.
user_dim.traffic_source.user_acquired_source CADENA Nom de la xarxa que ha adquirit l'usuari. Aquest camp no s'emplena a les taules intradia.
user_dim.bundle_info REGISTRE Registre d'informació relacionada amb el paquet en què s'han penjat aquests esdeveniments.
user_dim.bundle_info.bundle_sequence_id ENTER Identificador seqüencial del paquet en què s'han penjat aquests esdeveniments.
user_dim.ltv_info REGISTRE Registre d'informació sobre el valor del temps de vida d'aquest usuari. Aquest camp no s'emplena a les taules intradia.
user_dim.ltv_info.revenue FLOTANT Valor del temps de vida (ingressos) d'aquest usuari. Aquest camp no s'emplena a les taules intradia.
user_dim.ltv_info.currency CADENA Valor del temps de vida (moneda) d'aquest usuari. Aquest camp no s'emplena a les taules intradia.

event_dim

Nom del camp Tipus de dades Descripció
event_dim REGISTRE Registre repetit d'informació corresponent als esdeveniments d'aquest paquet.
event_dim.date CADENA Data en què s'ha registrat aquest esdeveniment (amb el format AAAAMMDD en la zona horària definida a l'aplicació).
event_dim.name CADENA Nom d'aquest esdeveniment.
event_dim.params REGISTRE Registre repetit dels paràmetres associats a aquest esdeveniment.
event_dim.params.key CADENA Clau del paràmetre d'esdeveniment.
event_dim.params.value REGISTRE Registre del valor del paràmetre d'esdeveniment.
event_dim.params.value.string_value CADENA Valor de la cadena del paràmetre d'esdeveniment.
event_dim.params.value.int_value ENTER Valor enter del paràmetre d'esdeveniment.
event_dim.params.value.double_value FLOTANT Valor doble del paràmetre d'esdeveniment.
event_dim.timestamp_micros ENTER Hora (UTC, en microsegons) en què aquest esdeveniment s'ha registrat al client.
event_dim.previous_timestamp_micros ENTER Hora (UTC, en microsegons) en què aquest esdeveniment s'ha registrat prèviament al client.