Reports

[GA4] Oversigtsrapport over Firebase

Når du knytter din app til Firebase via Google Analytics til Firebase-SDK'et, vises rapporten Firebase-oversigt i navigationspanelet til venstre under samlingen Appudvikler i Google Analytics. Du kan også få rapporten vist i Firebase-konsollen ved at klikke på "Kontrolpanel" til venstre.

Rapporten er en brugsklar oversigtsrapport, der opsummerer vigtige data om dine tilknyttede mobilapps, så du kan følge med i engagementet, se, hvor stor omsætning du genererer, og evaluere, hvor effektive dine appudgivelser er.

Læs rapporten

1. Vælg Rapporter Rapporter på menuen til venstre.
  2. Klik på Firebase i samlingen Appudvikler til venstre. Samlingen Appudvikler er kun tilgængelig, hvis du har knyttet din app til Firebase.

Brugsklare oversigtskort

Rapporten Firebase-oversigt indeholder som standard nedenstående oversigtskort. Brugere med rollen administrator eller redaktør har dog mulighed for at ændre, hvilke kort der vises, så det er ikke sikkert, at det er disse kort, der vises.

Brugeraktivitet over tid

Brugeraktivitet over tid viser, hvor mange personer der har brugt din app inden for de seneste 30 dage, 7 dage og 1 dag. Du kan bruge kortet til at sammenligne aktivitetsrelaterede ændringer inden for en kortere periode med ændringer inden for en længere periode. På kortet kan du kun se, hvor mange brugere der har interageret med din app, mens den var i forgrunden på deres enhed.

I nedenstående diagram vil du f.eks. have 72.000 brugere inden for de seneste 30 dage og 3.500 brugere inden for den seneste dag. Hvis antallet af brugere inden for den seneste dag begyndte at falde, kunne du forvente at se færre brugere inden for de seneste 7 og 30 dage i den nærmeste fremtid.

Antal brugere inden for de seneste 30 minutter

Under "Antal brugere inden for de seneste 30 minutter" kan du se løbende opdaterede data om aktivitet baseret på rapporten Realtid. I første halvdel af kortet kan du se det samlede antal brugere inden for de seneste 30 minutter og antal brugere inden for de seneste 30 minutter pr. minut.

I anden halvdel af kortet kan du se aktivitet for en relevant dimension i realtid. Det kan f.eks. være, at du i rapporten Oversigt over engagement kan se, hvilke sider og skærmbilleder der bliver set af flest brugere lige nu, og at du i rapporten Oversigt over brugerattributter kan se, hvilket lande størstedelen af de aktuelle brugere befinder sig i.

Antal brugere efter appversion

Under "Antal brugere efter appversion" kan du se, hvor mange brugere der har interageret med hver enkelt version af din app, og de fem apps, der oftest er blevet interageret med inden for det anførte datointerval. Du kan klikke på "Se appversioner" for at åbne rapporten Tekniske oplysninger, hvor du kan få flere oplysninger om hver enkelt appversion.

Oversigt over de seneste appudgivelser

Oversigten over den seneste appudgivelse viser status for den seneste udgivelse af hver version (f.eks. Android eller iOS) i din app. Du kan vælge en version for at åbne det følgende kontrolpanel, hvor du kan se indsigt om appen. Få flere oplysninger om rapporten

Oversigt over appstabilitet

Under "Oversigt over appstabilitet" kan du for hver app se, hvor stor en procentdel af det samlede antal brugere der har haft sessioner uden nedbrud, og ændringen i forhold til det forrige tidsinterval.

Undtagelser, der er registreret i Android ved hjælp af Report API via funktionen Rapportering af Firebase-nedbrud, tælles som nedbrud. Opdater til Firebase Crashlytics for at få mere korrekte oplysninger i forbindelse med rapportering af nedbrud.

Gennemsnitlig engagementstid

Under "Gennemsnitlig engagementstid" kan du se det gennemsnitlige tidsrum, hvor dit website har været i fokus i brugerens browser, eller hvor din mobilapp har været i forgrunden på brugerens enhed. I Google Analytics beregnes den gennemsnitlige engagementstid ud fra følgende formel:
Gennemsnitlig engagementstid = (det samlede tidsrum, hvor dit website har været i fokus, eller hvor din app har været i forgrunden, på tværs af alle sessioner) divideret med (det samlede antal aktive brugere)
Den gennemsnitlige engagementstid beregnes automatisk ved brug af data fra de websider og appskærmbilleder, der er konfigureret via Google Analytics.
Sådan skal diagrammet fortolkes
Den gennemsnitlige engagementstid, der vises på fanen, er muligvis større end den individuelle gennemsnitlige engagementstid, der vises i diagrammet.
Dette skyldes, at den gennemsnitlige engagementstid, der vises på fanen, er den samlede engagementstid pr. bruger divideret med det samlede antal brugere inden for det aktuelle tidsrum. Ved hvert punkt i diagrammet kan du se engagementstiden pr. bruger divideret med det samlede antal brugere den pågældende dag.
Eksempel
I juli besøgte to brugere dit website.
  • Den 2. juli besøgte bruger nr. 1 websitet i tre minutter.
  • Den 3. juli besøgte bruger nr. 2 websitet i fire minutter.
  • Den 4. juli besøgte bruger nr. 1 websitet i fem minutter, og bruger nr. 2 besøgte websitet i seks minutter.

I dette eksempel er den gennemsnitlige engagementstid, der vises på fanen, 9 min. og 00 sek., dvs. gennemsnittet af engagementstiden for bruger nr. 1 (besøg med en samlet varighed på otte minutter) og engagementstiden for bruger nr. 2 (besøg med en samlet varighed på ti minutter) i juli.

Den gennemsnitlige engagementstid, der vises i diagrammet, er som følger:

• 2. juli: 3 min. og 00 sek.
  • 3. juli: 4 min. og 00 sek.
  • 4. juli: 5 min. og 30 sek.
I dette eksempel er den gennemsnitlige engagementstid, der vises på fanen, større end den gennemsnitlige engagementstid pr. dag.

Antal engagerede sessioner pr. bruger

Under "Antal engagerede sessioner pr. bruger" kan du se, hvor mange engagerede sessioner der er registreret pr. bruger. En engageret session er en hvilken som helst session med en varighed på mindst ti sekunder eller med mindst én konverteringshændelse eller mindst to side- eller skærmbilledvisninger. I Google Analytics beregnes antallet af engagerede sessioner pr. bruger ud fra følgende formel:
Antal engagerede sessioner pr. bruger = (antallet af sessioner med en varighed på mindst ti sekunder eller med mindst én konverteringshændelse eller mindst to side- eller skærmbilledvisninger) divideret med (det samlede antal brugere)
Antal engagerede sessioner pr. bruger beregnes automatisk ved brug af data fra de websider og appskærmbilleder, der er konfigureret via Google Analytics.
Sådan skal diagrammet fortolkes
Det antal engagerede sessioner pr. bruger, der vises på fanen, er muligvis større end det antal engagerede sessioner pr. bruger, der vises i diagrammet.
Dette skyldes, at det antal engagerede sessioner pr. bruger, der vises på fanen, er det samlede antal engagerede sessioner pr. bruger divideret med det samlede antal brugere inden for det aktuelle tidsrum. Ved hvert punkt i diagrammet kan du se antal engagerede sessioner pr. bruger divideret med det samlede antal brugere den pågældende dag.
Eksempel
I juli besøgte to brugere dit website.
  • Den 2. juli havde bruger nr. 1 én engageret session.
  • Den 3. juli havde bruger nr. 2 to engagerede sessioner.
  • Den 4. juli havde bruger nr. 1 tre engagerede sessioner og bruger nr. 2 to engagerede sessioner.

I dette eksempel er det antal engagerede sessioner pr. bruger, der vises på fanen, fire, dvs. gennemsnittet af den samlede engagementstid på fire engagerede sessioner for bruger nr. 1 og den samlede engagementstid på fire engagerede sessioner for bruger nr. 2 i juli.

Det antal engagerede sessioner pr. bruger, der vises i diagrammet, er som følger:

• 2. juli: Én engageret session
  • 3. juli: To engagerede sessioner
  • 4. juli: 2,5 engagerede sessioner
I dette eksempel er det antal engagerede sessioner pr. bruger, der vises på fanen, større end antallet af engagerede sessioner pr. bruger pr. dag.

Gennemsnitlig engagementstid pr. session

Under "Gennemsnitlig engagementstid pr. session" kan du se engagementstiden pr. session på dit website eller i din app. I Google Analytics beregnes den gennemsnitlige engagementstid pr. session ud fra følgende formel:
Gennemsnitlig engagementstid pr. session = (det gennemsnitlige tidsrum, hvor dit website har været i fokus i brugerens browser, eller hvor en app har været i forgrunden på brugerens enhed) divideret med (det samlede antal sessioner)
Den gennemsnitlige engagementstid pr. session beregnes automatisk ved brug af data fra de websider og appskærmbilleder, der er konfigureret via Google Analytics.
Sådan skal diagrammet fortolkes
Den gennemsnitlige engagementstid pr. session, der vises på fanen, er muligvis større end den individuelle gennemsnitlige engagementstid pr. session, der vises i diagrammet.
Dette skyldes, at den gennemsnitlige engagementstid pr. session, der vises på fanen, er det samlede antal engagerede sessioner pr. session divideret med det samlede antal sessioner inden for det aktuelle tidsrum. Ved hvert punkt i diagrammet kan du se den gennemsnitlige engagementstid pr. session divideret med det samlede antal sessioner den pågældende dag.
Eksempel
I juli besøgte to brugere dit website.
  • Den 2. juli havde bruger nr. 1 én engageret session med en varighed på tre minutter.
  • Den 3. juli havde bruger nr. 2 to engagerede sessioner med en varighed på henholdsvis 3,5 og 4,5 minutter.
  • Den 4. juli havde bruger nr. 1 én engageret session med en varighed på fire minutter og bruger nr. 2 én engageret session med en varighed på seks minutter.

I dette eksempel er den gennemsnitlige engagementstid pr. session, der vises på fanen, 10 min. og 30 sek., dvs. gennemsnittet af den samlede engagementstid for bruger nr. 1 (syv minutter) og den samlede engagementstid for bruger nr. 2 (14 minutter) i juli.

Den gennemsnitlige engagementstid pr. session, der vises i diagrammet, er som følger:

• 2. juli: Engagementstid på tre minutter
  • 3. juli: Engagementstid på fire minutter
  • 4. juli: Engagementstid på fem minutter
I dette eksempel er det antal engagerede sessioner pr. bruger, der vises på fanen, større end antallet af engagerede sessioner pr. bruger pr. dag.

Brugerfastholdelse

Brugerfastholdelse viser den procentdel af brugere, der vender tilbage hver dag inden for de første 42 dage. Diagrammet starter med 100 % brugerfastholdelse ved brugernes første besøg. Herefter reduceres procentdelen i takt med, at brugerne falder fra.

Brugeraktivitet efter kohorte

Kortet Brugeraktivitet efter kohorte viser, om de brugere, du anskaffer på én dato, vender tilbage i et større tempo end brugere, du anskaffer på en anden dato. Hver række repræsenterer en kohorte. Den nederste række repræsenterer den seneste kohorte, mens den øverste række repræsenterer den tidligste kohorte. Den mørke nuance angiver, at en større procentdel af brugerne i kohorten vendte tilbage. Skyggen bliver lysere, efterhånden som færre brugere vender tilbage. Diagrammet indeholder et link til rapporten Oversigt over fastholdelse.

Antal visninger efter sidetitel og skærmbilledklasse

Visninger efter sidetitel og skærmklasse viser det antal gange, brugere har set hver side eller skærm i det angivne tidsrum, sorteret efter de oftest sete sider og skærme.

I eksemplet i nedenstående tabel er startsiden og siden med kurven de mest sete sider. Du kan åbne rapporten Sider og skærmbilleder ved at klikke på "Se sider og skærmbilleder".

Antal hændelser efter hændelsesnavn

Antal hændelser efter hændelsesnavn viser det antal gange, brugere har aktiveret hver hændelse inden for det angivne tidsrum, sorteret efter den mest aktiverede hændelse.

I nedenstående tabel blev hændelserne screen_view og user_engagement f.eks. aktiveret oftest. Du kan klikke på en hvilken som helst hændelse i tabellen (f.eks. "screen_view") for at åbne en rapport om hændelsen, eller du kan klikke på "Se hændelser" for at åbne rapporten Hændelser.

Antal konverteringer efter hændelsesnavn

Antal konverteringer efter hændelsesnavn viser det antal gange, brugere aktiverer hver konverteringshændelse. I Analytics indsamles nogle hændelser automatisk som konverteringer, men du kan markere en hvilken som helst hændelse som en konverteringshændelse.

Samlet omsætning

Under "Samlet omsætning" kan du se den samlede omsætning, der er genereret via e-handelskøb, køb i apps, abonnementer og annoncer, med eventuelle refusioner fratrukket.
På fanen "Samlet omsætning" kan du se den samlede omsætning inden for det aktuelle tidsrum. I diagrammet vises den samlede omsætning pr. dag. Hvis den samlede omsætning eksempelvis var 153,98 USD den 2. juli og 739,28 USD den 3. juli, ville der stå 893,26 USD på fanen.

Købsrelateret omsætning

Under "Købsrelateret omsætning" kan du se den samlede omsætning, der er genereret via e-handel og køb i apps.
På fanen "Købsrelateret omsætning" kan du se den købsrelaterede omsætning inden for det aktuelle tidsrum. I diagrammet vises den købsrelaterede omsætning pr. dag. Hvis den købsrelaterede omsætning eksempelvis var 39,15 USD den 2. juli og 91,35 USD den 3. juli, ville der stå 130,50 USD på fanen.

Samlet annonceomsætning

Under "Samlet annonceomsætning" kan du se den samlede annonceomsætning, der er genereret via brugere i din mobilapp. Dataene for samlet annonceomsætning hentes fra Google AdMob eller Google Ad Manager eller fra hændelsen "ad_impression" (annonceeksponering), hvis de stammer fra en tredjepartsintegration.
På fanen "Samlet annonceomsætning" kan du se den samlede annonceomsætning inden for det aktuelle tidsrum. I diagrammet vises den samlede annonceomsætning pr. dag. Hvis den samlede annonceomsætning eksempelvis var 7,25 USD den 2. juli og 1,45 USD den 3. juli, ville der stå 8,70 USD på fanen.

Gennemsnitlig købsrelateret omsætning pr. bruger

Under "Gennemsnitlig købsrelateret omsætning pr. bruger" kan du se den købsrelaterede omsætning via køb i apps (dvs. aktivering af hændelsen "in_app_purchase") og køb (dvs. aktivering af hændelsen "purchase") divideret med antallet af brugere.

Antal udgiverannonceeksponeringer efter annonceenhed

Under "Antal udgiverannonceeksponeringer efter annonceenhed" kan du se antallet af annonceeksponeringer pr. annonceenhed inden for det anførte datointerval og den procentvise ændring i forhold til det forrige datointerval. Du kan åbne rapporten Udgiverannoncer ved at klikke på "Se udgiverannoncer".

Antal brugere efter land

Brugere efter land viser de lande, hvorfra brugerne får adgang til din app, sorteret efter de lande med flest brugere. På kortet kan du se et verdenskort, hvor antallet af brugere fra et land er angivet med farven blå (jo flere brugere der er, desto mørkere er den blå nuance).

Du kan holde markøren over et land for at se antallet af brugere fra det pågældende land eller klikke på "Se lande" for at åbne rapporten Demografiske oplysninger og få flere oplysninger om brugerne fra hvert land.

Antal brugere efter enhedsmodel

Under "Antal brugere efter enhedsmodel" kan du se de enhedsmodeller, som brugerne har benyttet til at få adgang til din app, sorteret efter de enhedsmodeller, som flest brugere har benyttet. Du kan klikke på "Se enhedsmodeller" for at åbne rapporten Tekniske oplysninger, hvor du kan få flere oplysninger om de brugere, der har benyttet hver enkelt enhedsmodel.