[GA4] Anbefalede hændelser

Ved at tilføje disse hændelser på dit website eller i din mobilapp kan du måle yderligere funktioner og adfærd samt generere mere nyttige rapporter. Da disse hændelser ikke er nyttige uden yderligere kontekst, bliver de ikke sendt automatisk.

Brug linkene i denne artikel til at se de foreskrevne parametre for hver hændelse. Du bør sende anbefalede hændelser med de foreskrevne parametre for at få så mange oplysninger som muligt med i dine rapporter og for at få mulighed for at udnytte fordelene ved kommende funktioner og integrationer, efterhånden som de bliver tilgængelige.

Se Konfigurer hændelser for at få oplysninger om, hvordan du konfigurerer en anbefalet hændelse på dit website. Se Loghændelser for dit appprojekt. Dataene fra disse hændelser opdaterer automatisk foruddefinerede dimensioner og metrics, så du kan analysere dataene i dine rapporter.

Mål brugeraktivitet ved hjælp af anbefalede hændelser i Google Analytics

Alle ejendomme

Vi anbefaler alle kunder inden for alle virksomhedskategorier at bruge disse hændelser. I afsnittene længere nede i denne artikel kan du se anbefalede eksempler på brug af specifikke hændelser.

Event Aktiveres, når en bruger...
ad_impression får vist en annonce, kun for apps
earn_virtual_currency optjener virtuel valuta (mønter, ædelstene, tokens osv.)
generate_lead indsender en formular eller en anmodning om oplysninger
join_group tilmelder sig en gruppe
login logger ind
purchase foretager et køb
refund modtager en refusion
search søger på dit website eller i din app
select_content vælger indhold på dit website eller i din app
share deler indhold fra dit website eller din app
sign_up opretter en konto på dit website eller i din app
spend_virtual_currency bruger virtuel valuta (mønter, ædelstene, tokens osv.)
tutorial_begin starter et selvstudie under en tilmeldingsproces
tutorial_complete fuldfører et selvstudie under en tilmeldingsproces

Onlinesalg

Vi anbefaler disse hændelser, hvis du vil måle salg på dit website eller i din app. De er nyttige inden for kategorierne detailhandel, e-handel, uddannelse, fast ejendom og rejser. Når hændelserne sendes, udfyldes rapporten Køb via e-handel. Se Mål e-handel for dit website for at få flere oplysninger om disse hændelser. Se Mål e-handel (app) for hændelser i dit appprojekt.

Event Aktiveres, når en bruger...
add_payment_info indsender sine betalingsoplysninger ved betaling
add_shipping_info indsender sine forsendelsesoplysninger ved betaling
add_to_cart lægger varer i kurven
add_to_wishlist føjer varer til sin ønskeliste
begin_checkout påbegynder betalingsprocessen
purchase foretager et køb
refund modtager en refusion
remove_from_cart fjerner varer fra kurven
select_item vælger et element på en liste over varer eller tilbud
select_promotion vælger et kampagnetilbud
view_cart får vist kurven
view_item får vist en vare
view_item_list får vist en liste over varer eller tilbud
view_promotion får vist en promovering på dit website eller i din app

Spil

Vi anbefaler disse hændelser til ejendomme inden for kategorien spil. Når disse hændelser sendes, udfyldes rapporterne om spil.

Event Aktiveres, når en bruger...
earn_virtual_currency optjener virtuel valuta (mønter, ædelstene, tokens osv.)
join_group tilmelder sig en gruppe
level_end fuldfører et niveau i et spil
level_start starter et nyt niveau i et spil
level_up rykker et niveau op i spillet
post_score uploader sit resultat
select_content vælger indhold
spend_virtual_currency bruger virtuel valuta (mønter, ædelstene, tokens osv.)
tutorial_begin starter et selvstudie under en tilmeldingsproces
tutorial_complete fuldfører et selvstudie under en tilmeldingsproces
unlock_achievement opnår en præstation

Verificer dine hændelser

Overvåg anbefalede hændelser efter konfiguration ved hjælp af værktøjet DebugView. Du kan også se rapporten Realtid for at se hændelser, der stammer fra rigtige brugere, når hændelserne udløses.

Anbefalinger mht. hændelser i Analytics

Rapporten Hændelser indeholder anbefalinger mht. hændelser, der bør indsamles, baseret på de data, du indsamler i forvejen, eller den aktuelle appkategori i Google Play Butik eller iOS App Store (f.eks. e-handel eller rejser). Der vises som standard tre anbefalinger øverst i tabellen Hændelser.

• Klik på Vis alle for at se flere anbefalinger.
  • Klik på rækken for en hændelse for at få vist det kodestykke, der skal bruges til indsamling af hændelsen.
  • Hold markøren over den relevante hændelses navn og klik på Slet for at afvise en anbefaling.

Overvejelser vedrørende opdatering af SDK'er til Android 17.2.5 (eller nyere) og/eller iOS 16.20.0 (eller nyere)

Hvis du har brugt tidligere versioner af disse SDK'er og planlægger at opgradere til Android 17.2.5 (eller nyere) og/eller iOS 16.20.0 (eller nyere), bør du være opmærksom på følgende:

• Efter opgraderingen vil du kun have adgang til varedata i den gentagne varematrix. Varedata vil ikke længere være tilgængelige i standardhændelsesparametre, som de har været i tidligere SDK-versioner.
  • Denne ændring blev foretaget for at understøtte analyse af flere produkter.
  • Det kan som en konsekvens heraf være nødvendigt at justere dine referencer til vare-/produktdata.

Der foretages en ændring af BigQuery-skemaformatet under denne opgradering. Vare-/produktdata begynder at blive vist i et gentaget felt, hvilket gør det muligt at analysere flere produkter inden for en enkelt hændelse. I forbindelse med denne opgradering bør du sørge for at justere alle forespørgsler med reference til felter med vare-/produktdata.