Dimensions and metrics

[GA4] Foruddefinerede brugerdimensioner

Så længe du bruger SDK eller gtag.js, behøver du ikke at skrive yderligere kode for at indsamle følgende brugerdimensioner fra din mobilapp og/eller dit website. Alle disse brugerdimensioner er tilgængelige til brug i Målgruppebetingelser, og nogle af dem er også tilgængelige som generelle rapportfiltre.

Når det gælder iOS-apps, skal du indsamle IDFA for automatisk at indsamle dimensionerne Alder, Køn og Interesser.
Brugerdimension Type Beskrivelse

Alder

(app, web)

Tekst

Brugerens alder efter aldersgruppe: 18-24, 25-34, 35-44, 45-54, 55-64 og 65 eller ældre.

Appbutik

(app)

Tekst Den butik, som appen blev downloadet og installeret fra.

Appversion

(app)

Tekst versionName (Android) eller pakkeversion (iOS).

Browser

(web)

Tekst Den browser, som brugeraktiviteten stammer fra.

By

(app, web)

Tekst Den by, hvor brugeraktiviteten stammer fra.

Kontinent

(app, web)

Tekst Det kontinent, som brugeraktiviteten stammer fra.

Land

(app, web)

Tekst Det land, hvor brugeraktiviteten stammer fra.

Enhedens brand

(app, web)

Tekst Mobilenhedens brandnavn (f.eks. Motorola, LG eller Samsung).

Enhedskategori

(app, web)

Tekst Kategorien for mobilenheden (f.eks. mobil eller tablet).

Enhedsmodel

(app)

Tekst Mobilenhedens modelnavn (f.eks. iPhone 5s eller SM-J500M).

Køn

(app, web)

Tekst

Brugerens køn (mand eller kvinde).

Interesser

(app, web)

Tekst Brugerens interesser (f.eks. Kunst og underholdning, Spil, Sport).

Sprog

(app, web)

Tekst Sprogindstillingen for enhedens OS (f.eks. da-dk eller pt-br).

Ny/etableret

(app)

Ikke tilgængelig

Ny: Åbnede appen for første gang inden for de sidste 7 dage.

Etableret: Åbnede appen for første gang for mere end 7 dage siden.

Operativsystem

(app, web)

Tekst Det operativsystem, der bruges af besøgende på dit website eller i din mobilapp.

OS-version

(app, web)

Tekst Den operativsystemversion, der bruges af besøgende på dit website eller i din mobilapp (f.eks. 9.3.2 eller 5.1.1).

Platform

(app, web)

Tekst Den platform, som dit website eller din mobilapp kørte på (f.eks. nettet, iOS eller Android).

Region

(app, web)

Tekst Det geografiske område, hvor brugeraktiviteten stammer fra.

Subkontinent

(app, web)

Tekst Det subkontinent, som brugeraktiviteten stammer fra.

Automatisk genereret og tildelt appforekomst-id

Analytics genererer og tildeler automatisk et appforekomst-id til hver forekomst af din app. Dette id bruges til at beregne brugermetrics på tværs af Analytics.

Se, hvordan du får adgang til id'et via getAppInstanceId.

Se, hvordan du nulstiller id'et via resetAnalyticsData.

Datagrænser

Du skal overholde Analytics-datagrænserne for at kunne få vist data om demografi og interesser. Google tilbageholder muligvis data for at forhindre, at enkeltpersoners identitet udledes af deres demografiske oplysninger og interesser. Hvis der f.eks. er færre end N forekomster af Køn=mand i en rapport, kan data for værdien mand være udeladt.

Geografiske dimensioner

Geografiske dimensioner (f.eks. By, Region) er estimeret ud fra trafikkens IP-adresse.