Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Följa och jämföra värdepapper

Hitta aktiekurser, diagram och finansnyheter i realtid med Google Ekonomi. Hitta information om värdepapper som aktier, valutor och terminer. Du kan även skapa egna bevakningslistor och följa aktier och andra värdepapper som du har valt ut.

Följa ett värdepapper

1. Besök google.com/finance på en dator.
  2. Sök efter ett värdepapper, t.ex. Dow Jones Industrial Average. Klicka på det värdepapper du vill följa.
  3. Klicka på Följ till höger om värdepapperets namn.
  4. Värdepapperet läggs till i standardbevakningslistan. Om du vill lägga till det i en anpassad bevakningslista klickar du på Lades till i bevakningslistan
  5. Klicka på de bevakningslistor du vill ha värdepapperet i.

Jämföra värdepapper

1. Besök google.com/finance.
  2. Sök efter ett värdepapper, t.ex. Dow Jones Industrial Average. Klicka på värdepapperets namn.
  3. Välj ett av de rekommenderade värdepapperen under diagrammet. Välj Jämför med och sök efter ett annat.
  4. Om du vill ta bort ett värdepapper från jämförelsen klickar du på krysset Remove.

Sluta följa ett värdepapper

1. Besök google.com/finance.
  2. Sök efter ett värdepapper, t.ex. Dow Jones Industrial Average.
  3. Klicka på Följer bredvid värdepapperets namn.
    • Om Följer inte visas klickar du på bockmarkeringen ✓.
  4. Avmarkera bevakningslistorna som du vill ta bort värdepapperet från genom att klicka på den blå bockmarkeringen (✓).

Jämföra marknader

1. Besök google.com/finance.
  2. Ta fram ett diagram med marknadsresultat över tid genom att klicka på Jämför marknader högst upp på skärmen.
  3. Välj en marknad. Exempel: Europa eller Valutor.

Skapa och jämföra bevakningslistor

Med hjälp av anpassade bevakningslistor kan du ordna de värdepapper du följer.

Skapa en anpassad bevakningslista

1. Besök google.com/finance.
  2. Tryck på Ny bevakningslista under Dina bevakningslistor.
    • Om du inte ser Ny bevakningslista scrollar du längre åt höger.
  3. Ge bevakningslistan ett namn. Exempel: Mina favoritaktier.
  4. Du lägger till tillgångar på bevakningslistan genom att trycka på Lägg till investeringar

Bläddra bland nyheter om en bevakningslista

1. Besök google.com/finance.
  2. Välj en bevakningslista under Dina bevakningslistor.
  3. Du kan bläddra bland relaterade nyheter genom att scrolla under Nyheter om din bevakningslista.

Byta namn på eller ta bort en anpassad bevakningslista

1. Besök google.com/finance.
  2. Välj bevakningslistan som du vill byta namn på eller ta bort under Dina bevakningslistor.
    • Tips! Det går bara att byta namn på eller ta bort anpassade bevakningslistor, inte standardbevakningslistan (som kallas Att se-lista).
  3. Tryck på Mer uppe till höger.
  4. Välj Byt namn eller Radera.