Säkerhetskopiera till Google Drive

1. Öppna Files by Google Files by Google på Android-enheten.
  2. Välj en kategori under Kategorier.
  3. Markera de filer som du vill säkerhetskopiera.
    • Så här säkerhetskopierar du en fil:
      • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
        a. Håll filen nedtryckt.
        b. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Säkerhetskopiera på Google Drive.
      • I listvyn Lista:
        a. Tryck på Mer Mer bredvid filen följt av Säkerhetskopiera på Google Drive.
    • Säkerhetskopiera flera filer:
      • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
        a. Håll filen nedtryckt.
        b. För att välja fler filer trycker du på cirkeln ovanför varje fil.
        c. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Säkerhetskopiera på Google Drive.
      • I listvyn Lista
        a. Tryck på Mer Mer bredvid en fil.
        b. För att välja fler filer trycker du på cirkeln bredvid varje fil.
        c. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Säkerhetskopiera på Google Drive.

Testa nu

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret