Back-up maken in Google Drive

1. Open Files by Google Files by Google op je Android-apparaat.
  2. Selecteer een categorie onder Categorieën.
  3. Selecteer de bestanden waarvan je een back-up wilt maken.
    • Zo maak je een back-up van 1 bestand:
      • In de rasterweergave Rasterweergave:
        a. Tik op het bestand en houd het vast.
        b. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Back-up maken in Google Drive.
      • In de lijstweergave Lijst:
        a. Tik naast het bestand op Meer Meer en dan Back-up maken in Google Drive.
    • Een back-up van meerdere bestanden maken:
      • In de rasterweergave Rasterweergave:
        a. Tik op het bestand en houd het vast.
        b. Als je meer bestanden wilt selecteren, tik je bovenaan elk bestand op het rondje.
        c. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Back-up maken in Google Drive.
      • In de lijstweergave Lijst
        a. Tik naast een bestand op Meer Meer.
        b. Als je meer bestanden wilt selecteren, tik je naast elk bestand op het rondje.
        c. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Back-up maken in Google Drive.

Nu proberen